bi написа:За санитарните възли все ще изкарате 1 ден.
Teodor40 написа:bi написа:За санитарните възли все ще изкарате 1 ден.
Това момиче да го каже...
Teodor40 написа:Скоро правих едни работи на витоша в една хижа... е извинявам се, но е тъпо да не можеш посе да се измиеш.
screamBoy написа:е вънка сняг нямаше ли ? и водка/ракия ли нямаше ?? и мокри кърпички ли нямаше ??? и ако и плюнката ти е пресъхнала, баси
ако тряа ше стиснеш камък и ше потече вода ве, тва байкъри ли сме или насинени от грахови зърна лигли ???
Kitolino написа:" Хигиената е пръв враг на планинаря! " ми е казвало едно много добро приятелче
lacho_m написа:@Kitolino, а какво общо има хигиената на планинаря с условията в хижитеОсвен може би това, че липсата на такава при някои хора допринася за усложняването на същите тези условия...
Kitolino написа:Да пожелая на всички приятно изкарване от сега, за да не забравя
МРАЗИМ да ода поплощади що само като вида мляскащи се пубери ми иде да извада калашника и да коса да коса ем съм пийналDisclaimer написа:е да де,ама честно казано на нова година не ми се зъзне по някой площад...верно че ще има с какво да се згрея,ама друго си е някъде на домашно...А пък да не говорим на някоя хубава хижа....иначе наистина доста късно се сетихме,но така или иначе нова година идва и ще пробваме да измислим нещо....а колкото до санитарните възли,мислим да прекараме 2 нощувки на витоша,затова се такъв проблем,момичетата ни са големи принцеси.....
Teodor40 написа:bi написа:За санитарните възли все ще изкарате 1 ден.
Това момиче да го каже...
Teodor40 написа:Скоро правих едни работи на витоша в една хижа... е извинявам се, но е тъпо да не можеш посе да се измиеш.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта