bluskanie написа:Аз пък не разбрах къде ги преброи 200 байъра, от които 40 били "читави"...
МожИ да са 200 в Пловдив, ама...

bluskanie написа:Аз пък не разбрах къде ги преброи 200 байъра, от които 40 били "читави"...
МожИ да са 200 в Пловдив, ама...
batman написа:PtD написа:Никой не отговори на въпроса, не трябва ли да се направи проучване на пазара *ПРЕДИ* да се произведе продуктът?
В общи линии ситуацията е следната...
.................
...но за "вело"-списание нещата стоят значително по-добре. Опитът показа, че има сравнително приличен контингент хора, които четат с удоволствие материали с най-обща велосипедна тематика. "Вело"-списанието обаче трябва да е почти безплатно, за да могат да си го позволяват истинските му читатели.
Те т'ва са отговорите на нЕкои от задаваните въпроси. Другото е слънчогледова занимавка и "хуба-буба" за вихрещата се тук деЦка градина.
Sky_Knight написа:batman написа:Та дано някой се реши и да направи списание за велотематика - обща де. До към 4-5 лв. Ежемесечно. С картинки. Може и черно бяло, а само в средата цветно. Или с един плакат само цветен и най-важните картинки (байкърка на месеца) да са цветни.
Admin написа:Sky_Knight написа:batman написа:Та дано някой се реши и да направи списание за велотематика - обща де. До към 4-5 лв. Ежемесечно. С картинки. Може и черно бяло, а само в средата цветно. Или с един плакат само цветен и най-важните картинки (байкърка на месеца) да са цветни.
Е batman нали точно това прави!
screamBoy написа:30мин на ден ... и за това не ти плащат, по-лошо - ти плащаш ?
nikudini с теб сме мнооого различни.
kotka12 написа:@batman
![]()
само дето /според мен/ е абсолютно невъзможно /за съжаление/
постигане на сътрудничество в БГ
batman написа:kotka12 написа:@batman
![]()
само дето /според мен/ е абсолютно невъзможно /за съжаление/
постигане на сътрудничество в БГ
А кой е казал, че е възможно???![]()
![]()
![]()
Sky_Knight написа:отстъпки в различни магазини само за членове на клуба
batman написа:А кой е казал, че е възможно???![]()
![]()
![]()
Sky_Knight написа:@did Тъй де, ама я се сети, кога за последно си водил дълъг разговор и темата да не се отмества лека полека в друга посока и така да си прелива постоянно
did написа:Sky_Knight написа:@did Тъй де, ама я се сети, кога за последно си водил дълъг разговор и темата да не се отмества лека полека в друга посока и така да си прелива постоянно
Конкретно тая тема не е редно да се измества, най-малкото защото още C_Mo не е казал всичко, което има да каже. А той може да каже поне толкова, колкото Batman, ако не и повече, понеже ежедневно общува пряко с потенциалните потребители на списание като Dirt.
C_Mo написа:did написа:Sky_Knight написа:@did Тъй де, ама я се сети, кога за последно си водил дълъг разговор и темата да не се отмества лека полека в друга посока и така да си прелива постоянно
Конкретно тая тема не е редно да се измества, най-малкото защото още C_Mo не е казал всичко, което има да каже. А той може да каже поне толкова, колкото Batman, ако не и повече, понеже ежедневно общува пряко с потенциалните потребители на списание като Dirt.
Аз приключих с писането по темата... имам какво да кажа за карачи, читатели, писачи, рекламодатели, магазини, вносители, производители, съюзи, клубове и други в бранша... За съжаление ще има много нацупени, а някои хора с това си изкарваме хлаба и е хубаво да цари мир и разбирателство между всички замесени (или поне привидно).
С най-добри пожелания,
Симо
bikerider написа:Хах, batman отново се изказА...
Tака и не разбрах защо и от кого българския байкър е онеправдан.
Сигурно от БГ Байк наблюдателницата изглежда така, не зная.
batman написа: ...............
batman написа:После аз зададох на шега въпроса: "... кой, как и защо онеправда българския байкър?", който по същество е реторичен, защото съдържа в себе си отговора. Не може да бъде онеправдан някой, който всъщност го няма (или не съществува).![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 336 госта