При наличието на Интернет?
При наличието на Скайп?
Извинявай, ама...

Edit: мамка му кой ми развали чудния рейтинг от 1917, толкова се старах да го натъкмя

Е, де!Точно ти идеално си разбал подтекстаbikerider написа:Изолация?
При наличието на Интернет?
При наличието на Скайп?
Извинявай, ама...
NovemberCharlie написа::offtopic: Брррр! Усещам хлад. Изолацията от обществото носи студ.
Сори, ама се опитвам да си докажа тезата. Иначе много благодаря!jivkonik написа:Баси, толкова постове бълваш за единица време, че за 10 минути докато ти "го дигна" малко и некой "ти го свали" с повече! А "ти го дигам" да вземеш да стигнеш тавана и да се "успокоиш" и да спреш през пост през два да пишеш оле мале пак не ме харесват, ето, пак ми намале - е като ти намаелее рейтинга тука кво?! Нема ти спадне пишката я?!
Ми не, не съм.ПО-сериозно бре човек, ти не си ли работил в офис с КАМЕРИ за сигурност на всеки ъгъл?!
Мда, това звучи идеално.Но за съжаление мисля, че е невярно. Съдбата на форума е в ръцете на системата. До колко моделът й отрязава мнението на форума, е въпрос на интерпретация.bikerider написа:@MAN6:
Юхууу, евала
@NC: В момента съдбата на форума е в ръцете на форума.
Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира, защото съм сигурен, че на много хора вече ставаме досадни с повтарящите се фермани
NovemberCharlie написа:Мда, това звучи идеално.Но за съжаление мисля, че е невярно.
bikerider написа:Edit: да не сте посмяли да ми пипате рейтинга!!!
Alpina написа:Определено "Бла-бла" се пренесе тука
Alpina написа:Това имах предвид и в предишния си пост...
Jabsco написа::rofl: Ще мога да гласувам и аз някой ден и ше видитеА всъщност защо в пазара е толкова малко тежестта?Нали от там тръгна цялата история с рейтинга.
Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира...
kotka12 написа:Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира...
ИЗРОДИ
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта