При наличието на Интернет?
При наличието на Скайп?
Извинявай, ама...

Edit: мамка му кой ми развали чудния рейтинг от 1917, толкова се старах да го натъкмя
 :rofl:

Е, де!Точно ти идеално си разбал подтекстаbikerider написа:Изолация?
При наличието на Интернет?
При наличието на Скайп?
Извинявай, ама...

NovemberCharlie написа::offtopic: Брррр! Усещам хлад. Изолацията от обществото носи студ.

Сори, ама се опитвам да си докажа тезата. Иначе много благодаря!jivkonik написа:Баси, толкова постове бълваш за единица време, че за 10 минути докато ти "го дигна" малко и некой "ти го свали" с повече! А "ти го дигам" да вземеш да стигнеш тавана и да се "успокоиш" и да спреш през пост през два да пишеш оле мале пак не ме харесват, ето, пак ми намале - е като ти намаелее рейтинга тука кво?! Нема ти спадне пишката я?!

Ми не, не съм.ПО-сериозно бре човек, ти не си ли работил в офис с КАМЕРИ за сигурност на всеки ъгъл?!

Мда, това звучи идеално.Но за съжаление мисля, че е невярно. Съдбата на форума е в ръцете на системата. До колко моделът й отрязава мнението на форума, е въпрос на интерпретация.bikerider написа:@MAN6:
Юхууу, евала
@NC: В момента съдбата на форума е в ръцете на форума.

Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира, защото съм сигурен, че на много хора вече ставаме досадни с повтарящите се фермани

NovemberCharlie написа:Мда, това звучи идеално.Но за съжаление мисля, че е невярно.

bikerider написа:Edit: да не сте посмяли да ми пипате рейтинга!!!

Alpina написа:Определено "Бла-бла" се пренесе тука

Alpina написа:Това имах предвид и в предишния си пост...

Ще мога да гласувам и аз някой ден и ше видите
 Ще мога да гласувам и аз някой ден и ше видите  А всъщност защо в пазара е толкова малко тежестта?Нали от там тръгна цялата история с рейтинга.
 А всъщност защо в пазара е толкова малко тежестта?Нали от там тръгна цялата история с рейтинга.
Jabsco написа::rofl: Ще мога да гласувам и аз някой ден и ше видитеА всъщност защо в пазара е толкова малко тежестта?Нали от там тръгна цялата история с рейтинга.

Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира...

А уж до преди месец всички се оплакваха от това, a сега почвате да се оплаквате от обратното явление...  "Важното е да се оплакваш" е девизът на хлапето от апартамента над нас - пича си живее прекрасно
  А уж до преди месец всички се оплакваха от това, a сега почвате да се оплаквате от обратното явление...  "Важното е да се оплакваш" е девизът на хлапето от апартамента над нас - пича си живее прекрасно   

kotka12 написа:Admin написа:@NC
Наистина ще е най-добре да побъбрим на по бира...
ИЗРОДИ
 Ще ми приказват глюпости... е, пак е по-добре от това да си говорят за смотани колела, де.
 Ще ми приказват глюпости... е, пак е по-добре от това да си говорят за смотани колела, де.  Аз ще си гукам със Софи за Гиърс ъф Уор. ахахах
 Аз ще си гукам със Софи за Гиърс ъф Уор. ахахах
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта