Здравейте.Накратко за какво става дума.В събота направих малка пешеходна разходка над Бояна.Първоначално мислех да направя описания от Админ маршрут "Бояна-Тихия Кът -Бояна"(предполагам добре познат на болшинството от вас),който на няколко пъти съм минавал с байка.Все пак , когато стигнах до кътчето с чешмата,което се намира в началото на маршрута(на около 2 мин от паркинга при последните къщи)забелязах табелка на дърво с две посоки-едната по познатия ми маршрут кум Бялата вода надясно , а другата-наляво, с надпис Златните мостове.Реших , че все пак пеша мога да си позволя да тръгна по непознат маршрут.Преминах през рекичката и се озовах на приятно извиваща се пътека с идеален почти през цялото време наклон за велосипед.По нея вървях около един час понеже бях притиснат от ангажимент,поради което не дстигнах до някакво конкретно място.Но когато реших да се връщам вече забелязвах някава сграда (най-верятно хижа) с голяма остъклена площ.
Моля , ако някои знае докъде стига въпросната пътека и дали по-нататка е подходяща за въртене нагоре, да сподели.Аз лично бях приятно изненадан -имаше добри условия както за нагоре,така и за надолу по нея (поне дотам докъдето стигнах)-съблазнителен маршрут,затова инфото би било от полза на много съфорумци.
Не успях да бъда кратък,дано поне се получи полезна тема.