screamBoy написа:а луга ?
spirit написа:Добре тогава как мога да сваля боята от там.Или да ня я свалям а направо върху нея ако може ?
spirit написа:Добре тогава как мога да сваля боята от там?
spirit написа:Нагряването ще размекне лепилата в карбона и ще го скапе.
Като гледам единствения начин е да боядисвам върху оригиналнат боя.Или поне за сега .
Sp3c7r3 написа:Може цялата постановка да е грешна, защото не знам дали изолирбанда ще попречи на "терминатора" да се справи с боята под изолирбанда, но когато аз правих същата операция (обект на боядисването беше компресорна бутилка), проблеми нямаше.
ko3er написа:Извинявам се ако малко разводнявам темата ама и аз имам "един бояджийски въпрос".Мога ли с терминатор-а да махна само част от боята?То е ясно че мога,обаче искам на тази рамка да махна само оранжевото,като синьото и бежовото трябва да са абсолютно непокътнати.Има ли нещо,с което мога да отделя сигурно терминатора от синята и бежовата боя,че си ме кефи с тия лепенки,а е много сложно да правя наново трите цвята после и лепенките,при положение,че по-нататък рамката ще се сменя с нещо по-сериозно.
outfaced написа:с каквото и да облепиш "старата" боя, разтоворителя винаги ще прояде и малко под изолирбанда/тиксото или там каквото е ...
абе с две думи ша стане пълна манджа с грозде
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта