gatof написа:Абе може и да не я достроят. В гърция се стачкува активно за щяло и нещяло и още в деня на стачката всичко се оправя. В Атина имаше голяма стачка за вело-алеи и още на същата нощ такива имаше по най-главните булеварди. забележете, беше отнето от мястото където се движат тролеи и автобуси. и булевардите съвсем не са като цариградско.... но съм оптимист за варненската, много хубав град!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
triple G написа:Аз няколко пъти съм минавал по нея и ВИНАГИ АМА НАИСТИНА ВИНАГИ е имало паркирани коли
Само не разбрах, защо трябваше да се заливаш от смях?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Смешното е да видиш изплашено-учудените физиономии на хората когато си бил засилен и си спрял на 1 сантимерът от тях след продължително суркане на гуми, а ако са някои С изтъркан грайфер или ако пренесеш примерно малко тежеста напред то спирачният път наистина е голям, а лично моите гуми наистина "свирят" когато малко повече карам и търкам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта