Admin написа:@outfaced
Доколкото разбирам, идеята тук не е толкова да се коментират компонентите, освен кратката обосновка защо са избрани. Целта е просто да се види как според различните хора би изглеждал един хубав ХС байк с достатъчно висока цена. Това може да даде идеи и на други хора кам какво и защо е добре да се ориентират.
Без значение. Както казах в цената не се включва транспорт и митни сборове. Но това ме подсети, че няма да е лошо да се уточнява от къде е взета цената на отделните компоненти.Harka написа:До 5000лв. с части от Европа или от Щатите?
did написа:или тая тема е мъртво родена, или аз съм тъп и не мога да и разбера смисъла.
jivkonik написа:Harka написа:До 5000лв. с части от Европа или от Щатите?
Я направи една примерна MOJO конфигурация!
![]()
Не се притеснявай. Не си тъп. По-вероятно е да е мъртво родена, защото изисква усилия, за да направиш смислен отговор.did написа:или тая тема е мъртво родена, или аз съм тъп и не мога да и разбера смисъла.
Harka написа:jivkonik написа:Harka написа:До 5000лв. с части от Европа или от Щатите?
Я направи една примерна MOJO конфигурация!
![]()
С 5000лв. до никъде няма да го докараме...
agent_Jekov написа:Не, че са се заритали да публикуват конфигурации, но може ли до 1000лв примерно някой да сглоби?NC даваш ли?
NovemberCharlie написа:С една малка поправка - няма долно ограничение на цената. Може и да е за 700 лв. Целта на горната граница на цената е да се избегнат идеи от типа "carbonated from top to bottom".
Skull написа:Спирачки Formula Oro K18 2х215.00лв 239гр за предна /1000мм/, 254гр за задна /1500мм/
did написа:Skull написа:Спирачки Formula Oro K18 2х215.00лв 239гр за предна /1000мм/, 254гр за задна /1500мм/
Това ще спира страшно!
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта