klmn написа:Има едни трицветни,които спират по-добре сравнено с обикновени шимански на мокро,имат си канали за отводняване,а и не свирят.
MIRO A написа:Я кажете, като сме подхванали, някакви спирачки, които да се вместят в бюджет 30 - 40 лв.(може и няколко лв отгоре).
Alpina написа:MIRO A написа:Я кажете, като сме подхванали, някакви спирачки, които да се вместят в бюджет 30 - 40 лв.(може и няколко лв отгоре).
Shimano Alivio BR-M430![]()
Nymphetamine написа:Miro A, не се заблуждавай с промакси, барадини и глупости...
Истинските накладки за V-образни спирачки са няколко за мен - Koolstop, които и без да съм ги пробвал, съм сигурен, че спират!.....
jivkonik написа:Хъм, нещо като Алллахх Алллахх му звучи това изказване?Желателно е да имаш поне някакъв опит с даден продукт за да го препоръчваш!!!!
Nymphetamine написа:jivkonik написа:Хъм, нещо като Алллахх Алллахх му звучи това изказване?Желателно е да имаш поне някакъв опит с даден продукт за да го препоръчваш!!!!
A не спират ли?
jivkonik написа:Не знам, не съм ги ползвал, затова не мога да твърдя дали спират или не (да не би да съм написал някъде в поста си "НЕ СПИРАТ"?!)![]()
Nymphetamine написа:jivkonik написа:Не знам, не съм ги ползвал, затова не мога да твърдя дали спират или не (да не би да съм написал някъде в поста си "НЕ СПИРАТ"?!)![]()
Не, не си.Но, аз, от гледна точка на множеството положителни отзиви из колоездачни сайтове и онлайн магазини, си правя извода, че спират. Може би има някаква минимална разлика между горното ми твърдение и това изказване, но все пак... явно спират.
![]()
Alpina написа:MIRO A написа:Я кажете, като сме подхванали, някакви спирачки, които да се вместят в бюджет 30 - 40 лв.(може и няколко лв отгоре).
Shimano Alivio BR-M430![]()
@URNEST, като цяло много калодки са "безкрайни" ако се карат само на сухо, още повече, ако са настроени правилно
MIRO A написа:Мисля, че темата е за заключване - минавам на диск отпред. Мерси за инфото, но мисля, че е по добре дискчето.
MIRO A написа:Мисля, че темата е за заключване
Admin написа:MIRO A написа:Мисля, че темата е за заключване
Не бъди егоист, де!Това, че ти ще минаваш на дискове, не значи, че някой друг с V-спирачки не може да почерпи опит от темата ти
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта