vampire написа:http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_242&products_id=20084 - за тва кво ще кажете.мощност,качество
screamBoy написа:цена в Мост:
LOGITECH X-540 / 5.1 / 70W RMS 90.50 94.00 97.50
имах Hi-Fi квадро усилвател с общо 6 колони (от които само 2 бяха Hi-Fi) и много се кефех на 32Hz ... което както знаеш не може нормално да се чуе на никой панасоник/сони/и т.н. купешки средняци ... после имах 2 отделни усилвателя за ляво и дясно ...
но ми писна да ми горят говорители, крайни стъпала и накрая преди около година си взех това дето написах
отлично е за стаята ми - 5х3х2.5м с дебели завеси в 2 от ъглите, легло, мокет 1.5см, 2 компактни фотьойла и май друго меко нямам
много добре чувам и много ме дразнят всякакви звукови дефекти
за по-малко от 2 седмици свикнах на това звучене
тримера за силата вече не контактува плавно, но все пак всичко мога да си регулирам от предусилвателя (компютъра) така че като цяло съм изключително доволен
95% от работното време на компютъра е и работно време на тази хм уредба
интерфейса е Audigy2
имам и някакъв вграден на дъното (към chip-set-а) и разбира се не го ползвам
кабелите за предните и средата са около 150-200см, за задните са към 3 метра, усилвателя е в кутията на баса, кабелите за вход до него са към метър-метър и половина
всичките са с много добро покритие, не се прекъсват от прегъване, жаковете са си ок
освен за музика се ползва за игри и филми - без забележки или въобще нещо, което да ме спре да препоръчам с пълна сила тоз продукт ^_^
единствена особеност - тя е посочена и в някои превюта - говорителя не е защитен и като хванеш баскутията да я носиш той е отдолу и трябва да се внимава да не се пробие с пръсти
управлението е с дистанционно (не е с радио или инфрачервени), кабела му е около метър
EmZo написа:@lanzz, искрено ти препоръчвам да опиташ това.
имах същия проблем - много бас, а средите и високите - слаба работа.
SpoileR написа:@Вампирееееее...
За ~1000 лв-
Взимай Creative GIGAWORKS S750 и не се занимавай с уредби и тн подобни hi-fi бози...
jivkonik написа:SpoileR написа:@Вампирееееее...
За ~1000 лв-
Взимай Creative GIGAWORKS S750 и не се занимавай с уредби и тн подобни hi-fi бози...
Ох Мъка, мъкааа, колко Мъка има на тоя свят Божееее........![]()
![]()
Crimson написа:jivkonik написа:SpoileR написа:@Вампирееееее...
За ~1000 лв-
Ох Мъка, мъкааа, колко Мъка има на тоя свят Божееее........![]()
![]()
Абе да ти кажа за компютър + X-Fi + Gigaworks и човек дет не разбира тази комбинация за филми и игри не е никак злеАма имай предвид, че на тема звук съм доста бос
TOYAGA написа:Перфектният звук няма цена.
TOYAGA написа:Перфектният звук няма цена.
outfaced написа:що бе, некъде към 50 000лв. излиза![]()
Address: Am Hof, Köln, Germany
Phone: 0221/92584731
U-bahn: Hauptbahnhof
Hours: Cathedral: Daily 6am-7:30pm, except during religious services.
Cost: Cathedral: Free
rarekin написа:@all
Tц. Цената на перфектния звук е:
Address: Am Hof, Köln, Germany
Phone: 0221/92584731
U-bahn: Hauptbahnhof
Hours: Cathedral: Daily 6am-7:30pm, except during religious services.
Cost: Cathedral: Free
+ цената на билетчето до дестинацията
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 7 госта