Stuny написа:В комплекта не влизат клещи за рязане на жила и брони, това може би не е особено нужно при пътуване , но като цяло си е полезен инструмент. Такъв тип ключе за спици изобщо не ми вдъхва доверие , но нямам впечатления от точно това.
lacho_m написа:Ако си търсиш качествени инструменти, защо не си ги подбереш един по един. Лично аз нямам вяра на вариантите - всичко на куп.
did написа:Много неща по колелото се правят както трябва само с динамометричен ключ. Такъв тук няма, няма и как да има за тая цена.
mladen написа:did написа:Много неща по колелото се правят както трябва само с динамометричен ключ. Такъв тук няма, няма и как да има за тая цена.
Вече се поинтересувах по въпроса и цената само на динамометричния ключ е около 180 лв.
Brave написа:Е, този тип динамометрични ключове, са си малко първобитни, макар точно цитираният да е на Парк Тул. Проблема е, че докато затягаш, е нужно да следиш скалата и всъщност само от теб зависи, да спреш, преди да си преминал препоръчания въртящ момент.
За тези пари - Толко!
hitar_potter написа:ramam е прав...Мисля, че тази комбинация от инструменти ще ти върши супер работа
тези шестограни (ако смяташ за удачно, може и тези)
тази машинка за верига
два броя от този ключ за главини
един ключ за педали
ключ за спици
клещички за жило
+ един комплект щангички (~5лв), лепило и лепенки (~10 лв) и помпа (~25-30 лв) и всичко заспива
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта