4getcredo написа:Казах си - СТИГА!!BG-Rider написа: .. и сложих КРАЙ НА ПРОБЛЕМА.
Калник ФТ Активиа!![]()
Не бе пич

4getcredo написа:Казах си - СТИГА!!BG-Rider написа: .. и сложих КРАЙ НА ПРОБЛЕМА.
Калник ФТ Активиа!![]()
Admin"Хубаво де, а има ли друг тип калници за велосипеди с окачване? Които да пазят повече или да пазят на същото ниво, но да нямат проблемите с разместването, когато са монтирани по-високо?
Admin написа:Хубаво де, а има ли друг тип калници за велосипеди с окачване? Които да пазят повече или да пазят на същото ниво, но да нямат проблемите с разместването, когато са монтирани по-високо?
Признавам си, не съм се ровил подробно точно за такъв тип продукти, а това, което съм виждал на пазара, е все от този тип. За задни става дума.
[/quote]Прекалено голяма драма стана с тия калници:D
4getcredo написа:после просто го връщаш в изходно положение (става също толкова лесно, колкото и разместването)
4getcredo написа:На мен ми върши работа.
Admin написа:Хубаво де, а има ли друг тип калници за велосипеди с окачване? Които да пазят повече или да пазят на същото ниво, но да нямат проблемите с разместването, когато са монтирани по-високо?
Признавам си, не съм се ровил подробно точно за такъв тип продукти, а това, което съм виждал на пазара, е все от този тип. За задни става дума.
@Admin: - ако не се лъжа, е да запазват сухи задните части на колоездача и да не позволяват силна и постоянна струя вода и парчета кал да се лепят по гърба му. В този смисъл калникът изпълнява предназначението си добре.
Потребители, разглеждащи този форум: zivo и 347 госта