C_Mo написа:Има безброй неща в индустрията, в които си струва да се наливат пари за подобряване - що не се занимават с тях...
C_Mo написа:re: 15mm
Нема да се пуашите - стига да не е по-широк от 110мм е въпрос само на преходници.
Harka написа:Нямам намерение да минавам на някоя от гореспоменатите системи, благодаря.
TOYAGA написа:Младежо, и да триеш, и да не триеш...
Harka написа:Въвеждането на трети размер проходна ос, естествено, е безумно и напълно неоправдано от технологична гледна точка, но едно поне е сигурно - преебани ще има.
Harka написа:естествено, е безумно
Harka написа:напълно неоправдано от технологична гледна точка
Harka написа:преебани ще има
PtD написа:Разумни доводи. НО: С колко се олекотява конструкцията с тези 5 мм разлика в диаметъра? Това е ключов въпрос. Според мен - пренебрежимо малко. Т.е. инвестицията в "компоненти от нов стандарт" превишава инвестицията "компоненти с 20мм ос от олекотен материал", особено когато човек вече има компоненти с 20мм ос.
PtD написа:Съгласен съм със Симо, че има други, много по-важни трески за дялане преди да се обърнем към осите и захватите - ами разкарайте я тая верига и външни скорости най-накрая де!
bikerider написа:За мен този стандарт е добре дошъл, защото не всеки има нужда от 20мм ос. А да има по-лека конструкция от 20мм стандарта, която определено държи повече на бой от 10мм стандарта едва ли има спор, че е плюс.
Teodor40 написа:Разлика в теглото ще има спрямо 20мм и понеже 15-ките няма да са за краен екстремизъм, ще може да се изработват от по-леки материали.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 343 госта