Терминаторът също...
Трябва да си сваля боята и един куп народ ми казаха, че терминаторът еб*л алуминия а друг куп народ ми каза, че пясъка съшо. Вие какво мислите?

nikudini написа:Напълно съм съгласен със Silvestroff Gabrovo.
Песъкоструйката би трябвало да вреди по-малко, ако изобщо вреди. Плюс това ще то е по-лесно. Докато с терминатора освен че може да навредиш метала, ще ти отнеме много време и труд. Ти си знаеш.
Sve3 написа:щом съм пуснал темата, вероятно не съм намерил отговор на въпроса си...аман от професори беее...
Sve3 написа:Така...защо всеки идиот пише глупости без да каже отговор на простия въпрос : Вреди ли песъкоструйката на здравината на алуминия??????
Аре стига цапали темата с оибясняния как имало 500теми за махане на боя...щом съм пуснал темата, вероятно не съм намерил отговор на въпроса си...аман от професори беее...
Krismars написа:Защо не опиташ варянта с шкурката и където не можеш с Терминатор...
Demo 9 написа:Ба*ти всички ли ще си направите каплите бели бее
InverT_BikeR написа:Така имам въпрос за песъкоструйка и ще пиша тук за да не пускам нова тема
Наумил съм си да си направя шините и главините ели и да сложа черни спици. Шините са ми Intense mag 30 а главините ще са Formula задната 10-ка ос предната 20мм.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта