assault написа:аз карам така че идващите коли да са с лице към мен![]()
според мен така е най безопасно защото можеш да реагираш
assault написа:защото можеш да реагираш
vladimir.dzhuvinov написа:Идеята ми е да преценя кой риск е по-голям: да се забиеш в отваряща врата, или някоя подминаваща кола да те закачи отзад/отсрани.
HepBeH_XaMcTep написа:Една вечер(преди години) си застава на празно кръстовище.... и свети червено.. няма коли....
И някакъв идиот зад мен ме "подбутва" след пилене на гуми, отваря прозореца и ми вика "мръдни да мина!" (докато е още червено)
shepo написа:преди доста години един пенсионер ме удари под моста на влюбените защото явно беше решил в последният момент да ни продължава по бул.България а към малкото НДКРезултата за мен беше доста хвърчане напред влачене по асфалта много рани...а на колелото рамката беше придобила интересна геометрия
Човека слезе от колата притеснен но след като му казах че съм добре
си тръгна. Така че внимаваите
jivkonik написа:![]()
![]()
НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!!! Викате си КАТ, пишат си произшествие, протокол, висчко каквото си трябва. Гражданската отговоронст на водача покрива щетите по твоето колело!!!! НЕ рядко парите, които се взимат са за цяло по-добро колело или за нови компоненти по сегашното. Търсете си правата!!!!
vladimir.dzhuvinov написа:jivkonik написа:![]()
![]()
НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!!! Викате си КАТ, пишат си произшествие, протокол, висчко каквото си трябва. Гражданската отговоронст на водача покрива щетите по твоето колело!!!! НЕ рядко парите, които се взимат са за цяло по-добро колело или за нови компоненти по сегашното. Търсете си правата!!!!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта