от Admin » Вто Яну 29, 2008 9:10 pm
@dh--zone
Честно казано не очаквах подобно поведение от човек, по чието писане мога да съдя за някаква сериозност и интелигентност. Жалко!
Явно си решил да развиваш сериозен бизнес и аз съм пръчката в колелата му. И то каква пръчка! Позволявам си да съм задал правила във форума на собствения си сайт и да тормозя с тия правила такива добродетелни хора като теб, които искат да внасят рамки не за да печелят, а за да има по-ниски цени за хората! Прости ми иронията, обаче малко се пооля!
Сега ще ти отговоря и максимално сериозно, макар че не за първи път ти обяснявам нещата и съм сигурен, че си ги схванал, но не ти е угодно да се съобразиш с тях, че даже се и оплакваш.
1.Не си ти този, който решава как точно ще се издържат сайта и форума. Интернет е свободно пространство, ако желаеш можеш да си направиш сайт и форум и да си ги развиваш както ти харесва на теб.
2.Темите във форума не са място за реклама! Това е така във всички форуми, които са ми известни.
3.Мястото за реклама във форума е банерът горе. Търговците, които рекламират там, си плащат. Доколкото ми е известно, това също е световно установена практика.
4.Тъй като съм един особено лош и алчен админ, съм обявявал нееднократно, че еднократни рекламни съобщения във форума (т.е. чрез тема във форума) са допустими, защото това все пак е една полезна информация. ЕДНОКРАТНИ! Ти твоето, доколкото помня, си го направи, даже имаше обсъждане.
5.Професионалната търговия в Пазар e забранена. Професионална не значи само за магазините, а за всеки, който осъществява търговия в количества и по начин, осигуряващ му печалба. Ти попадаш точно в тази категория.
6.Всички тези неща ти бяха изяснени вече. Нееднократно. Това, че не се съобразяваш с тях, говори за неуважение, което ми е лесно да преглътна, но това не значи, че ще те оставя да пълниш форума с рекламни съобщения.
7.Споменал си друга обява. Ако не си разбрал, тя беше публикувана от вносителя на въпросната марка в България, който по този начин искаше да те иронизира и да покаже, че не е това начинът. Между другото, тя също беше изтрита.
8.Следвайки теорията ти за свободния пазар, бих ти препоръчал да се възползваш от наличието на такъв и да си намериш друг сайт/форум/медиа, където няма да имат против да действаш по начина, по който го правиш тук. Аз не знам да има такива по света, но всичко е възможно - желая ти успех!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.