[quote]Абе то паркинги за колите няма ти искаш алеи. Слез на земята и стига си обвинявал федерацията. Това с алеите според мен е загубена кауза поне следващите 5 ако не и 10 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РАЗБИРА СЕ[/quote]
[b]@Lubo[/b]
Може паркинги да няма, ама всеки си гледа своя интерес, нали, а ние в момента гледаме от гледната точка на колоездачи, а не шофьори. Шофьорите даже в някои случаи са доволни, че няма паркинги, щото си оставят колите, където им кефне и наблизо до офисите. Но това си е отделна тема. За федерациите (доколкото знам са две, свързани с колоезденето - БФПК и за шосейно) - не се знае коя кауза е загубена преди да си си мръднал пръста ей толкова да се опиташ да направиш нещо. По принцип повечето неща се случват след въртене и сучене и ходене по мъките, натискане на лобита и т.н. Е, ние можем ли да вдигнем един джангър или не можем? Пък да става после каквото ще. Аа, и относно чакането 5 или 10 години - не е задължително, виж поста на jivkonik и примера с булевард Тодор Александров. Само дето пак се оказва, че ни управляват малоумници, не е само в мястото или времето въпросът.
[quote]как можете само защото е сгазен колоездач да викате на общо основание?
аз лично виждам ВСЕКИ ДЕН поне по 2-3 колоездача, които са ЯКО неграмотни и дори елементарни неща от правилника не спазват[/quote]
[b]@bikerider[/b]
Ами аз лично викам на общо основание, защото алеи са нужни точно на тези, дето нито могат да карат, нито знаят правилника, и поради това са най-застрашени. Съвсем ли да не карат? Дет се вика, за алеи не съм умрял, даже не бих ги ползвал, ако ще ме забавят поради много карачи по тях, ама нали трябва да сме единни за разни такива неща, та затова.