Ех, тази България

Alpina написа:За инцидента в Индиго, виновните са...
EmZo написа:Alpina написа:За инцидента в Индиго, виновните са...
Най-вече децата идиотчета... и родителите им, които така са ги възпитали. Ще ме извиняваш.
bikerider написа:@jivkonik: има го и момента със затворите и наличния им капацитет...
TOYAGA написа:Друг е въпросът дали "непредумишлено" е адекватно определение за действията на пиян водач.
bikerider написа:
Единственото, което е жалко според мен е, че след тия 2.5 години (ако е послушко) Стависки ще има чисто съдебно минало...
TOYAGA написа:Aбее... формално да, НО! Жалкото е, че няма кой да върне живота на момчето и здравето на момичето...
TOYAGA написа:непредумишлено
Brave написа:Това дори не е непредумишлено убийство, по квалификация, доколкото знам, защото в него няма никакъв умисъл.
Brave написа:Целта на поста ми беше да коригирам леко ТОЯГА.
bikerider написа:За Индиго - бил съм на концерти, бил съм на масовки, спирал е тока, усещал съм какво е юрнала се тълпа. Паника или не паника, целенасочено или не, тълпата е страшна сила.
Admin написа:За мен жалкото е, че случаят имаше всички дадености да се използва за засилване на ефективността на противодействието в такива случаи.
PtD написа:bikerider написа:За Индиго - бил съм на концерти, бил съм на масовки, спирал е тока, усещал съм какво е юрнала се тълпа. Паника или не паника, целенасочено или не, тълпата е страшна сила.
Тогава да обвиним човешката природа за "Индиго" - съгласен. Охраната не виждам какво може да направи при това положение, освен да иска помощ от БМБ...
bikerider написа:@ А тия дето се предполага да ги спират, да ги контролират, да внимават ТОЧНО за такива инциденти, демек охраната - те какво? Невинни ли са?
Някой може да ми възрази, че на охраната са й били вързани ръцете, заради сградата. Еми хубаво - ама децата ли са виновни?
Alpina написа:Сори, ама аз сега ще отида пред стадион Васил Левски, ще се пребия на входа и ще съдя когото се сетя, за това, че охраната на следващото спортно събитие не е предодвратила инцидента (нарочно давам толкова контрастен пример).
bikerider написа:Още един пример - автобуса дето падна в река Лим. Децата ли са виновни, или родителите им? Или някой друг?
bikerider написа:Родителите нямат нищо общо в случая и ще ти кажа защо - защото са ДОВЕРИЛИ децата си на дискотеката, охраната й и организацията й. Точка. Дали е било след 22ч или не също няма значение.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта