Admin написа:И къде точно видя да съм споменавал известността на Стависки като отегчаващо или смекчаващо вината обстоятелство?
bikerider написа:@chill: а това, че лице на кампанията против противозаконните прояви с алкохол зад волана убива неволно човек заради това, че прави точно обратното... според теб не би ли трябвало да е утежняващо вината обстоятелство в една правова държава?
Не е ли справедливо човек, който апелира (именно чрез известността си) да не се кара пиян... точно той, който в пияно състояние убива човек и затрива нормалния живот на приятелката му, да понесе по-строго наказание???
Това не го ли прави мъъъничко по-различен от останалите граждани?
Sp3c7r3 написа:Alpina, мисли преди да пишеш. От всички... хмм... "страни".[/size]
Sp3c7r3 написа:Аман от такива "критици", всяка вечер ги виждам на 300-400м от произшествието как наливат смелост...
Sp3c7r3 написа:А, и ми е интересно ТИ какво поведение би имал в конкретните ситуации...
chill написа:Admin написа:Явно грешно съм разбрал, цитирам, "имаше всички дадености да се използва за засилване на ефективността на противодействието в такива случаи", край на цитата.
Какви "дадености" имаше предвид ?
Admin написа:Питам се какво трябва да стане, за да присъди най-тежкото?!
TOYAGA написа:Admin написа:Питам се какво трябва да стане, за да присъди най-тежкото?!
Трябва някой да бутне пълен автобус от мост. Няма нужда този някой да е пил. Достатъчно е мостът да е тесен...
Alpina написа:TOYAGA написа:Admin написа:Питам се какво трябва да стане, за да присъди най-тежкото?!
Трябва някой да бутне пълен автобус от мост. Няма нужда този някой да е пил. Достатъчно е мостът да е тесен...
И шофера на автобуса да си го е търсил
Admin написа:Питам се какво трябва да стане, за да присъди най-тежкото?!
TOYAGA написа:Alpina написа:
И шофера на автобуса да си го е търсил
Бидейки достатъчно беден и неук, че да управлява претоварена техника на ниво '73. Без спирачки.
Alpina написа:http://zapernik.com/archives/584
Този случай ме вълнува много повече, защото същия ден сутринта един перничанин едва не ми видя сметката, разминавайки се на косъм с него избягвайки челна катастрофа в моето платно.
Той е като отговор на мнението на Admin
Alpina написа:Това са едни от причините, да си купя голяма, масивна кола, защото ... не мога да карам спокойно, разчитайки че някой от насрещното няма да ме отнесе.
Alpina написа:... нямам намерение да изпробвам колата си в челен сблъсък....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта