MIRO A написа:Попринцип сънтурите имат тенденция за бързо разлуфтване. Все пак ако събереш 20 - 30 кинта повече можеш да минеш на Dart 2, което ще е по - според мен. Иначе от 2-те, за които питаш, бих заложил на Сънтура.
FireFoXa написа:MIRO A написа:Попринцип сънтурите имат тенденция за бързо разлуфтване. Все пак ако събереш 20 - 30 кинта повече можеш да минеш на Dart 2, което ще е по - според мен. Иначе от 2-те, за които питаш, бих заложил на Сънтура.
И дарт Едно, и Две и Три... Същите чукове са... Специално дарт едно и две. Тройката не съм я карал, но надали ще е нещо по-добро. Не че сънтъра е цвете, но мисля че е по-добре от дарт 1 и 2. Тъй като гледам, че си от Шумен, там има къде да се кара и повече от ХС, затова 12-те сантиметра на сънтъра ще са ти по-добре сякаш от 10-те на Дарта
Още веднъж - Успех
HellBurn написа:Каръл сам дарт 1... Ушите за диск са различни (незнам как се казват точно) директно без преходник слагаш апарата и позволява само 160 ротор
hitar_potter написа:photographer , аз също съм харесал XCR-lo, ще я ползвам с v-brake спирачка на ХС. Моля те, кажи ми като си я купиш от къде си я намерил, защото аз не намерих нито в screambikes, нито в gorgona, нито в dimibike,,, Направо съм се отчаял![]()
![]()
.
Писах им мейл, не ми отговориха а и като питахх по онлайн магазините, казваха че най-вероятно ще им докарат към началото на март (питах реди месец някъде) А до колкото знамм, всчки зареждат от веломания, т.е. би било логично и във Веломания да няматdibo92 написа:Ами гледам от софия си,та провери във веломания.
Знам, че се продаваше, ама де да знам.. иска ми се нова да я купяShadowBoy написа:Предни един-два дена някой беше пуснал в Форума,че продава дадената вилка,но имаше малък дефект погледни яАко не я намериш ще ти дам линкът.Успех
ShadowBoy написа:Предни един-два дена някой беше пуснал в Форума,че продава дадената вилка,но имаше малък дефект погледни яАко не я намериш ще ти дам линкът.Успех
Пукнатина в арката
ммм определено.. за това смятам, че е по-добре да се „оръся“ повечко за да съм сигурен, че не е била мародерствана, все пак това е изключително важен компонент и мога волно или неволно да бъда излъган за състоянието й (+ факта, че не е ясно дали мога сам да преценя какво е състоянието й, все пак имам мизерен опитOzzie написа:ShadowBoy написа:Предни един-два дена някой беше пуснал в Форума,че продава дадената вилка,но имаше малък дефект погледни яАко не я намериш ще ти дам линкът.Успех
Ако си говорим за ТОВА:Пукнатина в арката
Поне за мен това никак, ама никак не е малък проблем.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта