Тази с повечето на брои и по-малките по размери е правена от Софи, а другата от мен

M1010X написа:......
2. С какво ще ограничиш достъпа на главите на болтовете от досега с вътрешната? ...
Едната е карана 2г. и с асвалта няма никакви проблеми същоAlpina написа:Не ми вдъхват никакво доверие, ама никакво, инак - успех
M1010X написа:Нитовете (поне тези, с които аз съм работил) са алуминиеви и ще се износят много бързо...
M1010X написа:Викате, на асфалт няма грижа, мм?
did написа:M1010X написа:Викате, на асфалт няма грижа, мм?
Няма грижи. Даже и с рапидки да е, пак няма грижи, стига когато караш направо и колелото не е наклонено, металните джиджавки да не докосват асфалта, а гумата да се търкаля по централния си грайфер.
RAM-FR написа:След малко каране (от 9 сутринта до преди 15 минути) нищо не мога да кажа просто вижте видеото
Video 1
Video 2
Двете са на едно и също място леда е един и същ само времето е различно
П.п. надявам се Павел и Димо да не се сърдят че съм качил и тяхното пързаляне просто ми трябваше за сравнение
CRAZY RIDER написа:Уфф имам едни стари гуми,ще хвана и аз да пробвам.
did написа:CRAZY RIDER написа:Уфф имам едни стари гуми,ще хвана и аз да пробвам.
Със стари гуми ефектът ще е никакъв.
Трябват ти сравнително нови, еластични гуми, мека смеска, с подходящ грайфер.
RAM-FR написа:След малко каране (от 9 сутринта до преди 15 минути) нищо не мога да кажа просто вижте видеото
Video 1
Video 2
П.п. надявам се Павел и Димо да не се сърдят че съм качил и тяхното пързаляне просто ми трябваше за сравнение
Аз като казвам, че си идиот не ми вярвашCrimson написа:RAM-FR написа:След малко каране (от 9 сутринта до преди 15 минути) нищо не мога да кажа просто вижте видеото
Video 1
Video 2
Абе тва да не е моето любимо хълмче дет се потроших наскоро а аа а а аДееееееааа маууумммуу
VOVA написа:Аз като казвам, че си идиот не ми вярвашCrimson написа:RAM-FR написа:След малко каране (от 9 сутринта до преди 15 минути) нищо не мога да кажа просто вижте видеото
Video 1
Video 2
Абе тва да не е моето любимо хълмче дет се потроших наскоро а аа а а аДееееееааа маууумммуу
тебе Господ те пази
![]()
![]()
EccentricMOTION написа:-какъв е броя на винтовете/болтовете за оптимална производителност?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 364 госта