Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
xborox написа:Аз пък съм на мнение, че ако имаш мерак и си що годе сръчен, си струва да си купиш нужните инструменти, да прочетеш из основи ЧЗВ и да се заемеш с ремонтите. Лично за мен удоволствието от това сам да се справям с проблемите е огромно. Поради тази причина, а не финансовата, на майстор не ходя. Но отново повтарям, чети ЧЗВ. Когато съм се учил да си ремонтирам байка, нямаше откъде да черпя тази информация, сега е събрана накуп, а е и на БГ, така че възползвай се от нея.
xborox написа:"Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-добрият месар", нещо такова ми се върти в главатаЗа мен най-важното е желанието, после идва подходящият инструмент (изрично подчертах в по-горния пост за закупуването му) и накрая мисълта, че грешките са неизбежни при първите опити. Това е. И аз съм правил глупости, но не ме е срам от това. Кривил съм плочи на курбели, развалял съм резби, но в момента претендирам, че няма какво да ми се опре по един байк (тези, които аз карам все пак
).
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Това ъглошлайфа и свинската опашка са ми най-добрите приятели icon_smile_big.gif.Преди много обичах да си режа броните на жилата с един малък 500 ватов и дискче 115 мм - ЕКСТРА. icon_smile_big.gif
pro_extreme написа:Ауууу, златни сте!!! Просто 6 точки![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта