Това, което имах предвид (и ти ме разбра

PtD написа:В края на краищата придвижването с автомобил е лукс, а не конституционно право.
bikerider написа:Колкото и да го мислим на парче, всичко е навързано и с частични временни решения трайно разрешаване на тези проблеми няма как да се постигне.
Но все пак това твърдение:PtD написа:В края на краищата придвижването с автомобил е лукс, а не конституционно право.
си остава... хм, невярно
PtD написа:Целият живот е едно голямо временно частично явление, в който решенията се взимат ad-hocНе знам защо има очакване за "глобалното", "веднъж и завинаги" решение.
PtD написа:Остава си вярно, до момента в който ми покажеш текст от конституцията, който твърди, че "придвижването с автомобил е неотменимо право на всеки гражданин на РБ" или еквивалентен.
Alpina написа:Лукс ли е, че мога да дишам на територията на PБ, лукс ли е, че мога да ходя по земята и?
Къде в конституцията е записано "носенето на дрехи е неотменимо право на всеки гражданин на РБ", или това е лукс?
PtD написа:2. Не можеш да ходиш по която си искаш земя. Например ако ми влезеш в двора, спокойно мога да взема мерки това да не се повтаря
PtD написа:3. Дрехите са лукс, разбира се. Не можеш да осъдиш държавата за това, че нямаш дрехи и/или пари да си купиш такива. Че е достъпен за всички лукс е отделен въпрос
bikerider написа:Вече ти доказах неоспоримо на база гарантираното от Конституцията правото на частна собственост, че придвижването с автомобил е неотменимо право на всеки, който притежава такъв и средства да го поддържа изряден по законите на РБ.
PtD написа:В края на краищата придвижването с автомобил е лукс, а не конституционно право.
bikerider написа:...законите не се пишат в някакъв разрешителен дух, а в забранителен..
В края на краищата придвижването с автомобил е лукс, а не конституционно право.
PtD написа:Предполагам, думата "лукс" ви раздразни.
PtD написа:Защото конституционните права = държавата ти ги дължи!
bikerider написа:@PtD: Напротив - ти бъркаш права с конституционни права и възможности.
PtD написа:мястото на четката за зъби е в чашката над мивката.
PtD написа::agree:
Сега, като конвергирахме, да слагаме ли таксата за влизане и паркиране в центъра или да?
nebe_to написа:Сдружение "Велоеволюция" иска да разбере твоето мнение за велоалеите в София. Ако караш колело и минаваш по маршрут, който е подходящ за велоалея, имайки в предвид критерийте, които можеш да намериш в групата, включи се в нашето обсъждане на адрес http://groups.google.com/group/veloalei. За повече информация относно обсъждането и с какво то би било полезно за велоалеите на София виж http://groups.google.com/group/veloalei/browse_thread/thread/f26b4b6437da7bb1
Ще сме ти благодарни ако разпратиш това съобщение на своите другари по колело.
Потребители, разглеждащи този форум: b_u_b_o и 28 госта