Аз имам колело от "Метро" Протон Ултра
Да ти кажа,не че съм нещо в планината,но наистина когато караш колело за около 200 лв + -- няколко лева отгоре ... няма как да се надяваш на нещо кой знае какво .
Пр.Аз при едно спускане ,най-елементарното,над Марково с моето си колело имах мн проблеми .. спирачките,които преди това бяха на топ ниво,според мен...прегряха и отказаха да хващат ,моите са вберейк.След не можеш да бъдеш сигурен никога в колелото от такъв клас.
Аз моето го карам моето,главно в града и по някакви си мои измислени пътеки,които едва ли покриват опрделението "Елементарни" на всеки един форумец тук...но аз и колелото толкова си можем
Аз също бих искал да си купя някакво супер колело от около 1200 - 2000 лв ,но просто няма как да събера толкова голяма сума.
Моят съвет е купи си каквото ти хареса г/у на външен вид,карай си го където си поискаш,но не се изхвърляй с преходи и спускания като тези от разказите във форума.Ако го караш добре то само ще се изпочупи ... а до тогава ще са минали доста месеци...да не кажа и около две години ,тогава ще знаеш г/у какво трябва да бъде що годе добро колело ,а и след две години може да имаш и повечко пари.
Аз това правя имам си колелото от мн време,карам си където си искам,както си искам,върши ми супер работа ,мн съм доволен,няма нещо ,което досега да се е счупило или развалило,така че да не може да бъде поправено за около 10 лв ,а докато събирам пари и се упражнявам в супсканията ,чета мн статии тук,така че след време ,когато имам възможност,надявам се някога да имам такава,да си купя хубаво ,качествено колело, да знам точно какво да търся,така че даго използвам по предназначение,защото сега ако имам добро колелце,аз не мога да го карам така ,както то би искало,
Това е като при колите,ако не си голям шофьор,вземи си слаба кола,като станеш добър ,вземи звяр и го разбий от каране,ду дупка,но закакво са ти 340 к.с ,ако те е страх да караш с повече от 120?
Така е и с колелото няма смислъл да купуваш мн скъпо,ако няма да правиш неща като тези ,описани във форума.
Поне аз така мисля.
И все пак ти пожелавам ,колкото се може по-скоро да си купиш колело от супер моделите и да си го караш със здраве .
Успех !!!