Пиука, защото след определена граница става опасно. Тренировката от ефективна става на неефективна. В предишната тема има формула какъв е оптималния ти пулс за трениране/спортуване/каране. Когато наистина искаш да има някакъв добър ефект, трябва да се стараеш да поддържаш оптималния пулс. Иначе могат да станат белиnos_222 написа:ммм дигал съм 220-230 при баир ама тоя пулсомер ме изнервя щото кат дигна 220 и почва да свети една червена лампа и да пилка.
Това е най-важнотоOzzie написа:Като се кача на байка целта ми е да ми е гот, а не да умирам.
nikitoMTB написа:Аз нямам намерение да колабирам,ако вие имате прав ви път ....
danislav_qmghp написа:nikitoMTB написа:Аз нямам намерение да колабирам,ако вие имате прав ви път ....![]()
![]()
![]()
p.s. в покой пулсът ми е 42
ДА наистина.Пулсомер нямам,но на пътека като бягам наи-много съм вдигал към 170.Иначе нормално 70-80.Silvestroff Gabrovo написа:Абе момчета какви са тези 220 230 пулс.Да не вземете по време на някое каране да гръмнете.По някога границата на живота е твърде тънка.
winhater написа:danislav_qmghp написа:nikitoMTB написа:Аз нямам намерение да колабирам,ако вие имате прав ви път ....![]()
![]()
![]()
хахахаха... купи си нов пулсомер... на норманите хора пулса в покой е 70-75 удара в мин.. на спортистите около 60 щото сърцето изтласква повече кръв... ти с 42 удара или си пътник или свръх човек![]()
![]()
kotka12 написа:субмаксималното натоварване отговаря на 85% от максималния target heart rate за възрастта, който е равен на 220 /мъже/ или 210/жени/ минус възрастта в години
благодаря предварително за бирата
nikitoMTB написа:А на бебе което няма годинка пулса му 220 ли е?
danislav_qmghp написа:
ZL0Z написа:Мииии и аз така съм чувал, но не бих се подложил на това![]()
jivkonik написа:НЕ използвай палеца - той има "собествен" пулс и може да те подведе в отчитането!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта