XeDoX написа:В момента съм с 127мм средно...съвместим ли е 113мм PowerSpline+IsoFlow ?
ACID BURN написа:Избрал съм си един два ама нещо ми се струват някакси обикновени. Какъв цвят мислите че ще бъде супер за хт 2-то?
избери хубав ярък цвят, който да се връзва с по-голямата част от екипировката ти. Предимства: ще изглежда(те) по-добре на снимките!
ddevil написа:@ACID BURN - Аз като си поръчвах моята се колебаех между сегашното ми черно и това синьо -
В крайна сметка избрах точно черното(винаги е на мода), а и не грабва толкова окото на злонамерените.
Също добра комбинация е черно и бяло(бяла рамка+черна вилка) и тук-таме бели компоненти(шини, кормило, педали ако си по-притенциозен), а останалото преобладаващо черни. Ще е интересно и същевременно не толкова искрящо. Спомням си как се беше получила хт2-ката на Нервен_Хамстер и определено ми харесваше комбинацията, която беше подобна общо взето![]()
Ако можем да ти помогнем с още нещо - питай. А после да се похвалиш като го сглобиш
пс.Обърнал съм го, не знам защо на снимките е такаНаправени са веднага след сглобяването на колелото и явно в бързината съм го оставил така.
едит: върнах ти услугата ...![]()
ddevil написа: Спомням си как се беше получила хт2-ката на Нервен_Хамстер и определено ми харесваше комбинацията, която беше подобна общо взето
Ozzie написа:Има и хубави VP.
Например VP A 45 AC.
stroker написа:Ще ги погледна! А някои модел на ФСА който ще стане на хт2-ката?
HepBeH_XaMcTep написа: за 3 години не съм видял нужда от допълнителна смазка
magic1 написа:Препоръчаите ми калници за RАМ HТ II. По принцип не харесвам подобен аксесоар, но след последната кална баня вече е наложително. Надявам се главно на снимки. Калници има най-различни, но искам да видя как стоят на HTII.
rEsPeCT написа:magic1 написа:Препоръчаите ми калници за RАМ HТ II. По принцип не харесвам подобен аксесоар, но след последната кална баня вече е наложително. Надявам се главно на снимки. Калници има най-различни, но искам да видя как стоят на HTII.
Отиваш в магазина и мериш - така докато ти хареса някой вид.![]()
Едва ли някой ще има под ръка снимки на HT2 с калници, но все пак може да се намери някои.
magic1 написа:Препоръчаите ми калници за RАМ HТ II. По принцип не харесвам подобен аксесоар, но след последната кална баня вече е наложително. Надявам се главно на снимки. Калници има най-различни, но искам да видя как стоят на HTII.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта