Alpina написа:SpoileR написа:А разлика в качеството има ли ? Сложиха телевизори някви вътре... а гучканицата и задръстванията си седат...
Така че, си отвори очичките и не знам дали имаш книжка и дали спазваш правилата за движение, но когато обвиняваш ниякого/нещо, погледни го от повече страни и виж каква е истинската причниа за положението.
По този начин като ме цитираш поотделно смисъла е различен от този на цялостното което съм написал

Така или иначе темата е за транспорта. И съвсем не обвинявам "ниякого/нещо"

Просто отбелязвам че не си е работа да дупчиш билет, който уж трябва да спомага за по-добра експлоатация и ъпгрейд, и в същото време да се возиш в икарус който е фул-макс с пенсионери, цигани, негри, китайци,
,кой се къпал, кой не, кой пърди, кой е ял шкембе, кой ял чесън, мексиканско, желирана царевица, джинжифил, лук, печен боб, зелен фасул, сурови яйца и замразени гълъби или пък пиян накиснат от дъжд клошар на животно и драйфащ на колелото...
и в същото време и седиш в километрично задръстване...
Да не говорим ако е лятото и е 35+ градуса и си обкръжен с навлечени бабички...
Наблягам на това, че предвид всички тези обстоятелства не си е оферта градския, или поне не на това ниво на развитие.
Според мен като пуснат всички лъчи на метрото ще се пооправят доста нещата...
Иначе ДА ЛУД СИ за т'ва което си направил със засичането

Дано не попадаш на мутри с палка с топче в края...