Слагай си 175 нямаш грижи.stroker написа:Проблем ли ще бъде ако сложа 175мм курбел на тази рамка(Принципно я дават за 170мм)?
Слагай си 175 нямаш грижи.stroker написа:Проблем ли ще бъде ако сложа 175мм курбел на тази рамка(Принципно я дават за 170мм)?
stroker написа:дали тези дискове сейнт могат да работят с метални накладки(каквито предполагам са на авид накладките)
stroker написа:?Защото не ми се купуват преходници от сентърлок към 6 болта.
stroker написа:Друга дилема ще бъде кой дерайльор да избера ,тъй като вече съм платил команди и дерайльор Х.9,а сега спечелих търг в който имаше и заден дерайлиор сейнт,така че едното от двете ще трябва да продам.Надявам се да помогнете в избора ми.
stroker написа:Сега остана големия проблем с шините!Никой не чух за мнения относно френските шини МАСН1.Сега гледах в чейнриакшън че мога да взема мавик ех721 за около 65лв,като тук са 89лв(ако разбира се от форума се прави поръчка и доставката ми излезе без пари).
Въпросът ми е заслужават ли си мавика пред МАСН1(имам в предвид модела от 45лв),като се има в предвид че цената на едните ще бъде минимум 65,а другите мога да ги взема за по 32лв едната?
stroker написа:edit:Предполагам касетите на срам са съвместими с задната главина сейнт?A и се надявам да мога да сложа главина сейнт на моита рамка?
Благодаря
flex написа:stroker написа:дали тези дискове сейнт могат да работят с метални накладки(каквито предполагам са на авид накладките)
Да могат да се използват с метални накладкиstroker написа:?Защото не ми се купуват преходници от сентърлок към 6 болта.
Това не е обикновен центърлок (за който преходник има), а oversize центърлок (за който преходници към 6 болта не съм виждал)stroker написа:Друга дилема ще бъде кой дерайльор да избера ,тъй като вече съм платил команди и дерайльор Х.9,а сега спечелих търг в който имаше и заден дерайлиор сейнт,така че едното от двете ще трябва да продам.Надявам се да помогнете в избора ми.
Аз бих купил Светеца без да се замисля. На 2 пъти инцидентно се закотвям в участък от плаващи камъни с цялото ми тегло ~100кг и не е мръднал. Отговаря на моите критерии , а на твоите ?stroker написа:Сега остана големия проблем с шините!Никой не чух за мнения относно френските шини МАСН1.Сега гледах в чейнриакшън че мога да взема мавик ех721 за около 65лв,като тук са 89лв(ако разбира се от форума се прави поръчка и доставката ми излезе без пари).
Въпросът ми е заслужават ли си мавика пред МАСН1(имам в предвид модела от 45лв),като се има в предвид че цената на едните ще бъде минимум 65,а другите мога да ги взема за по 32лв едната?
Определено Мавик.stroker написа:edit:Предполагам касетите на срам са съвместими с задната главина сейнт?A и се надявам да мога да сложа главина сейнт на моита рамка?
Благодаря
Аз в момента съм с главина Saint + SRAM касета + XT верига , така че определено мога да кажа че са съвместими.
bikerider написа:Не знам на кое казваш "разстояние на рамката", но 135-те мм е разстоянието между ушите, т.е. дължината на оста на главината.
Shady™ написа:Имам чувството че докато се накумиш да си слгобиш/избереш частите ще ти мухляса рамката от седене...
Shady™ написа:Kakъв каза е бюджета за курбели ?
stroker написа:Едит:Другото нещо което не знам е дали сега като монтирам веригата и в последствие монтирам чейн гайд(е13 дрс или мрп лрп) ще трябва да се променя дължината на веригата?
Ozzie написа:btw колко е широка муфата ма средното движение, че не мога да намеря нищо. 68 мм или повече?
MAN6 написа:и предварително мерси за минуса
factory dh написа:земи си пълен сайнт монтаж от 2009-та няма да съжеляваш
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта