Reactor написа:Колелото е оправено,но тъй като се налага да се приберем по рано съответно ще тръгнем по рано.За сега към 9:00 от Биллата.Тъй като имам някакви болки в крака,няма да караме до Кладница а само до Тихия и най много да се спуснем до Владая.После наобратно.Така,че ще се засечем по трасето при всички случаи![]()
Silvestroff Gabrovo написа:Гледам снимките ви от хижа Плевен,то ние всяка година си се качваме на вр. Ботев ,та живот и здраве да спретнем организация и да се изкачим колективно.Допълнително ще се чуваме и разбираме кога и къде.Естествено със велосипедите.
А преди 2 седмици почти цялата пътека от Бялата вода до Владая беше скована от дебел огледален лед.argon написа:Пътеките са направо сухи, няма кални участъци по целият маршрут
Trip-tfk написа:Ей мамути да знете,че хижаря на х.Чакалица(на 35 км. от Благоевград) от 1 април е в отпуск,а човека дето ще пази хижата ми е приятел.Което значи че ако се качим там с преспиване,пари за спане няма да се дават.![]()
bokichaa написа:Да вземем в Неделя да покатерим..тъй и тъй ще ехладно...посока-Т. кът/Златните/Офелийте/Трендафила/Острица и спущание към Селимица...мляко при бай Огнян...Хасфалтен летеж към Кладница и оттам водохващането към Владая...пак катерене към Т.кът и пак спущание кой откъдето иска /последният черпи бира на билла/
...за ориентация...
тучо чучо написа:bokichaa написа:Да вземем в Неделя да покатерим..тъй и тъй ще ехладно...посока-Т. кът/Златните/Офелийте/Трендафила/Острица и спущание към Селимица...мляко при бай Огнян...Хасфалтен летеж към Кладница и оттам водохващането към Владая...пак катерене към Т.кът и пак спущание кой откъдето иска /последният черпи бира на билла/
...за ориентация...
Ще се отбутате!
Там все още има твърде много сняг, а с днешния не разчитайте скоро да става за каране.
stroker написа:Съжалявам че питам тука,но мисля че може да ми помогнете!
Знаете ли да ли има пътека от селимица до с.Кладница?Целата ми е да се избегне спускането по асфалт(което е много отекчително), а да се използва някоя пътека.
Другото което искам да питам е как мога да стигна от голи връх до хижа селимица и дали е добър маршрута за сурнене на долу?
Предложението ми е -защо не използвате драгалевския лифт от там към селимица и надолу същото което сте го замислили.
Благодаря!
stroker написа:Съжалявам че питам тука,но мисля че може да ми помогнете!
Знаете ли да ли има пътека от селимица до с.Кладница?Целата ми е да се избегне спускането по асфалт(което е много отекчително), а да се използва някоя пътека.
Другото което искам да питам е как мога да стигна от голи връх до хижа селимица и дали е добър маршрута за сурнене на долу?
Предложението ми е -защо не използвате драгалевския лифт от там към селимица и надолу същото което сте го замислили.
Благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта