HellBurn написа:Аз пък точно на капла Crosser карах с гума континентал 2.5 и нямах проблем.
MIRO A написа:HellBurn написа:Аз пък точно на капла Crosser карах с гума континентал 2.5 и нямах проблем.
То може са да нямаш ма по - нататък .... По-добре да е направено като хората.
zozo написа:MIRO A написа:HellBurn написа:Аз пък точно на капла Crosser карах с гума континентал 2.5 и нямах проблем.
То може са да нямаш ма по - нататък .... По-добре да е направено като хората.
А и да не говорим че континентала 2.5 е по-малък от повечето 2.5-ци.
Editor написа:Приятелите ти ти говорят глупости.
DuroLux написа:Ами аз засега съм се насочил към шина Mach1 Mad + спици DT Champion + главина(предна) Shimano Deore BR-M495 и след като си взема всичко мисля да си сложа гума Maxxis Minion DHF (все пак гумата, ще се ползва като предна). За тази шина (Mach1 Mad) ми казаха, че била супер тежка, но била много здрава и хубава! За гумата чух само добри отзиви, същото и за спиците, а за главината почти нищо не съм чувал (избрах тази главина защото, ще слагам спирачка Shimano BR-M495) . Та изборът ми добър ли е и ако не е бихте ли ме насочили към нещо по-добро?
![]()
![]()
biker-kj написа:DuroLux написа:Ами аз засега съм се насочил към шина Mach1 Mad + спици DT Champion + главина(предна) Shimano Deore BR-M495 и след като си взема всичко мисля да си сложа гума Maxxis Minion DHF (все пак гумата, ще се ползва като предна). За тази шина (Mach1 Mad) ми казаха, че била супер тежка, но била много здрава и хубава! За гумата чух само добри отзиви, същото и за спиците, а за главината почти нищо не съм чувал (избрах тази главина защото, ще слагам спирачка Shimano BR-M495) . Та изборът ми добър ли е и ако не е бихте ли ме насочили към нещо по-добро?
![]()
![]()
1.Шината не е тежка (поне за слила ,за който я препоръчват)-660гр.
2.За здравина немога да коментирам само съм се возил на нея(дори не е моя ,на МраВка аВиаТоР е)
3.Мога да кажа ,че със Минион 2.5 се държи добре ,но 2.35 по би ми допаднал!
Цялата тема е леко риторична и безсмислена!
Много зависи какъв ефект и какво усещане се опитваш да докараш ,а аз си мисля ,че ти нямаш достатъчния опит да го усетиш ,от което пък следва да си вземиш по тясна гума(2.20-2.35) и да си упражняваш техниката!
ПС.did написа всичко необходимо по темата!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 345 госта