assgiver написа:Това не е от вчера и днес. Години наред имаме шибани рязани пишки нявсякъде в страната и държавата. Те ни управляват колкот и страховито да звучи. В последните годни изнагляват до крайна степен, ама шибаният ни народ ще мълчи винаги. Ние сме стадо овци. А най тъпото е че "черните овци" всъщност са бели. Ако някой каже нещо по остро срещу мръсните цигани или рязаните пишки, веднага му се отнема думата. Това дори "братята" българи го правят. Жалко за родината ни. Шибаните ни съграждани и съжаление не заслужават, защото всички заедно допускаме тези неща. Мълчанието НЕ е злато. "Покорна глава сабя не я сече" Само и се празни с рязан хуй на челото и се ебава с нея....
lanzz написа:те понеже до сега много са ги чели.
Brave написа:за какво се появи "Атака"? Щото влиянието на ДПС сред мюсюлманското малцинство взе да отслабва, щото хората се замислиха, дали някой там прави нещо за тях, и веднага го пуснаха тоя клоун Волен, да ги подплаши и да консолидира вота им отново в ръцете на признатия агент Доган.
Nightbringer написа:Поне докато аз бях ученик се учеха наизуст даже. И имаше защо!
did написа:Nightbringer написа:Поне докато аз бях ученик се учеха наизуст даже. И имаше защо!
бе... имам доста съмнения дали е имало защо.
да те учат на догми, вместо на критично мислене, не е много харна тактика, ама си е нашенска традиция открай време.
Nightbringer написа:did написа:Nightbringer написа:Поне докато аз бях ученик се учеха наизуст даже. И имаше защо!
бе... имам доста съмнения дали е имало защо.
да те учат на догми, вместо на критично мислене, не е много харна тактика, ама си е нашенска традиция открай време.
Какво общо има научаването на тези стихотворения наизуст с критичното мислене? Едното не пречи на другото, учителката ми навремето ни подтикваше да помислим над това, което четем и да изкажем собственото си мнение. В гимназията нещата се промениха със смяната на преподавателя, но това е друга тема.
Българин да не познава най-видните поети в историята ни е срамно. Тези стихотворения имат и историческа и морална стойност и смятам, че има какво да покажат на учениците - т.е. има защо
Nightbringer написа:ще се съгласиш, че ДПС работи против интересите на България и няма място във властта. Това, което ме вбесява в случая е колко нагло се внася подобен законопроект в българския парламент.
Brave написа:Иначе този текст е в логическо противоречие с куп други нормативни актове.
did написа:Brave написа:Иначе този текст е в логическо противоречие с куп други нормативни актове.
Всички хора с капка разум в главата НЕ вярват, че тоя текст ще мине даже и през сегашния "парламент" и темата не ги вълнува. Няма как чак такава нагла простотия да мине. И да мине, този текст ще бъде обжалван и върнат, щото НАГЛО противоречи на конституцията.
Лютви Местан да го духа. Болен Сайдеров също.
bluskanie написа:Доста си сигурен... не виждам причина да си, обаче. ...
bluskanie написа:а и по формулата "поискай 100, за да ти дадат 20" можем да разберем, защо сяка година стават все по-смели...
Admin написа:Та с оглед на призивите за запазване на грамотността и книжовния език искам да попитам следното: кой е поробил една голяма част от пишещите в този форум българи, та им е попречил да научат книжовния език и да пишат грамотно?!
Admin написа:кой е поробил една голяма част от пишещите в този форум българи, та им е попречил да научат книжовния език и да пишат грамотно?!
bikerider написа:Admin написа:кой е поробил една голяма част от пишещите в този форум българи, та им е попречил да научат книжовния език и да пишат грамотно?!
Е как така кой! Ахмед Доган седи и държи ръчичките на българските деца, за да израстат неграмотни. Световната конспирация иска да държи българите тъпи и те затова не могат да пишат на родния си език...
На оръжие другари!!! Смърт за Голдщайн!
bluskanie написа:Аз лично искам и пра -пра внузите ми да пишат, четат и говорят на български език. Много ли е?
did написа:bluskanie написа:Аз лично искам и пра -пра внузите ми да пишат, четат и говорят на български език. Много ли е?
Аз пък искам пра-пра внуците ми да имат право на избор къде да живеят и на какви езици да си общуват с другите хора. Това странно ли е?
bluskanie написа:Аз лично искам и пра -пра внузите ми да пишат, четат и говорят на български език. Много ли е?
bluskanie написа:Не е странно. Само че тук говорим как общуват българите помежду си в България.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта