did написа:приятно копане!
fix написа:@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко)
sando g написа:did написа:приятно копане!
Мерси , колега !![]()
Фикс , ще е в Борисовата градина някъде на около 100(в посока Младост)метра от колодрума , където по-рядко се срещат хора. Пък ако не ни мързи , и по-горе ще отидем !
sando g написа:fix написа:@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко)
За кое място говориш?
fix написа:sando g написа:fix написа:@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко)
За кое място говориш?
ми близо до стадион Академик
airborneone написа:Сега се ориентирам към Малинова долина, там знам че няма да пречат на хората и ще подобря пейзажа от боклуци със едни такува съоръжения.
Stafref написа:в тоя парк пък(до семинарията) къде ще копаете?Той е супер малък,минават трамвай и постоянно има хора по пътеките?!
CrateEngine написа:Утре ще се "ремонтират" така наречените камили зад руското посолство . Срещата ще бъде в 2 часа най-късно 2 и 30 ще сме там с още едно момче като имаме лопати само за нас , така че е желателно , ако не задължително , ако някой ще идва да има лопата. Гледам че имате желание , затова пиша . Ако някой е навит ЛС или скайп:faf4o_rulez![]()
did написа::)
хубуу
щом в Борисовата сте си намерили място, където живи хора не минават, бравос на вас. явно имате различни от моите представи за "непосещаемо място"
приятно кОпане!
axelmax написа:did написа::)
хубуу
щом в Борисовата сте си намерили място, където живи хора не минават, бравос на вас. явно имате различни от моите представи за "непосещаемо място"
приятно кОпане!
ние не сме ли хора?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта