Борисова градина

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Борисова градина

Мнениеот sando g » Вто Апр 08, 2008 5:56 pm

На кой му се копае в Борисовата градина? Там има идеални места , както и идеална почва . Всеки , абсолютно всеки е поканен да правим заедно места за каране . Смятам да направим няколко кикара до едно малко пътче за роудгап и няколко виража. Който живее на близо да казва . Пак казвам , всеки с колело и лопата е добре дошъл! :beer:
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот PtD » Вто Апр 08, 2008 6:09 pm

:crazy:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот fix » Вто Апр 08, 2008 7:12 pm

Хайде :wavey: ама събота или неделя че от утре на даскало :V:
Аватар
fix

Рейтинг: 1215

Мнениеот did » Вто Апр 08, 2008 7:27 pm

Поощрявам ви, уважаеми жалеащи за копане в Борисовата Градина! Може пък покрай тия активности поне да се научите да си служите с лопати и мотики. Като ви гледам умствения багаж и желанието да четете и да се учите от чуждия опит, тези умения ще ви потрябват, рано или късно.

Някой от активистите-копачи в София ще си зададе ли някога въпроса, що в Пловдив има 2 пъмп-трака и никой не ги разрушава, няма и шанс да ги разруши, а в София квото и да направите, после идват булдозерите? Помислете, почудете се и накрая, НАЙ-НАКРАЯ, си изберете място за копане, където шансът при каране да се срещнете с пешеходец е нулев.

Докато не намерите такова място, забравете за копането.

Всъщност, ходете да копате. Поне ще се научите да си служите с лопати и мотики. Като ви гледам умствения багаж и желанието да четете и да се учите от чуждия опит, тези умения ще ви потрябват, рано или късно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот sando g » Вто Апр 08, 2008 7:34 pm

[quote="did"][/quote]
Уважаеми господине , тъй като знам точно какво имате предвид( виражите в Южен парк) мога да ви съобща , че местата , които съм си набелязъл са супер "неатрактивни" и рядко там могат да се видят минаващи хора.

@Fix Ок , пич . Къде точно живееш , аз живея до 35-то . Аре да почваме в събота?
Едит: @Fix Къде учиш?
Аватар
sando g

Мнениеот fix » Вто Апр 08, 2008 7:57 pm

Живея близо до зала Фестивална, уча в НФСГ, и имам добра идея за място където няма хора (в парк Гео Милев) :agree:
Аватар
fix

Мнениеот did » Вто Апр 08, 2008 7:58 pm

:)

хубуу

щом в Борисовата сте си намерили място, където живи хора не минават, бравос на вас. явно имате различни от моите представи за "непосещаемо място"

приятно кОпане!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот sando g » Вто Апр 08, 2008 8:09 pm

did написа:приятно копане!

Мерси , колега ! :beer:
Фикс , ще е в Борисовата градина някъде на около 100(в посока Младост)метра от колодрума , където по-рядко се срещат хора. Пък ако не ни мързи , и по-горе ще отидем ! :D
Аватар
sando g

Мнениеот fix » Вто Апр 08, 2008 8:24 pm

@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко :D ) :agree:
Аватар
fix

Мнениеот sando g » Сря Апр 09, 2008 4:32 pm

fix написа:@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко :D ) :agree:

За кое място говориш?
Аватар
sando g

Мнениеот chiken brain » Сря Апр 09, 2008 5:28 pm

sando g написа:
did написа:приятно копане!

Мерси , колега ! :beer:
Фикс , ще е в Борисовата градина някъде на около 100(в посока Младост)метра от колодрума , където по-рядко се срещат хора. Пък ако не ни мързи , и по-горе ще отидем ! :D

пич и аз ше доида и около колодрума на сякаде има хора аз знам място около горните тенис кортове но нямам лопата :crap:
chiken brain

Рейтинг: 1118

Мнениеот fix » Сря Апр 09, 2008 5:50 pm

sando g написа:
fix написа:@did Напъно съм съгласен с теб, че мястото за правене на каквито и да е трасета и други, е извън града. Но човек, не винаги има възможност да излезе извън града за да кара(аз лично не пропускам възможност да покарам на витоша), а пък му се кара.А относно мястото за което говоря там не минават хора, просто защото няма пътеки(друг е въпроса че мястото е малко :D ) :agree:

За кое място говориш?

ми близо до стадион Академик :)
Аватар
fix

Мнениеот sando g » Сря Апр 09, 2008 6:31 pm

fix написа:
sando g написа:

За кое място говориш?

ми близо до стадион Академик :)

Пфф тва не го знам ...ма май няма да е и в Борисова , сега един пич ми предложи да ходим в Ловен , не че там няма достатъчно неща :D
Едит: Еми ще копаем , как да няма .....
Последна промяна sando g на Сря Апр 09, 2008 7:29 pm, променена общо 1 път
Аватар
sando g

Мнениеот bikerider » Сря Апр 09, 2008 6:35 pm

Парковете растат и се множат, копайте смело...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот airborneone » Сря Апр 09, 2008 8:17 pm

Че то в борисовата има и скокове и виражи.
Намират се до руското посолство.

п.п.
тъй като аз съм ги копал като млад и глупав ще ви кажа едно:
трудно се копаят , хора винаги минават върху тях.
Сега се ориентирам към Малинова долина, там знам че няма да пречат на хората и ще подобря пейзажа от боклуци със едни такува съоръжения.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Redhat » Сря Апр 09, 2008 10:31 pm

Хвала на такива труженици!

"Сей земеделецо! Днес му е времето!"
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот bobeca » Чет Апр 10, 2008 5:32 am

airborneone написа:Сега се ориентирам към Малинова долина, там знам че няма да пречат на хората и ще подобря пейзажа от боклуци със едни такува съоръжения.

В "кокаинова" долина е много добро за такива места!Дори на места е хвърляна пръст която все още е сравнително лесна за копаене!
bobeca

Рейтинг: 1850

Мнениеот psicho » Чет Апр 10, 2008 7:28 am

@airborneone свирни ми за долината на малините да скокнем с багеру :beer:
MR.PSICHO
Предпочитам да ме мразят такъв какъвто съм, отколкото да ме обичат такъв какъвто не съм!
Аватар
psicho

Рейтинг: 1228

Мнениеот airborneone » Чет Апр 10, 2008 1:56 pm

psicho написа:@airborneone свирни ми за долината на малините да скокнем с багеру :beer:

задължително :beer:
Аватар
airborneone

Мнениеот sando g » Чет Апр 10, 2008 2:20 pm

В събота ще ходим в Ловен парк , може и в този парк , дето е до магазина на Иван ( под Семинарията ) . Ако има някой навит..да пише ! :)
Аватар
sando g

Мнениеот Stafref » Чет Апр 10, 2008 4:16 pm

в тоя парк пък(до семинарията) къде ще копаете?Той е супер малък,минават трамвай и постоянно има хора по пътеките?!
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот sando g » Чет Апр 10, 2008 7:41 pm

Stafref написа:в тоя парк пък(до семинарията) къде ще копаете?Той е супер малък,минават трамвай и постоянно има хора по пътеките?!

К'ви хора по пътеките?Толкова много пътеки има даже има и едно скокче на една от тях . Аз си мислих да копаем на тази пътека , където е това скокче , тъй като никой не го е пипал - никой няма да пипа и това , което правим ние , проблем? бутнаха виражите и всички се ушашкахте и вие страх да строите , за да не ми го бутнат
Аватар
sando g

Мнениеот CrateEngine » Чет Апр 10, 2008 7:58 pm

Утре ще се "ремонтират" така наречените камили зад руското посолство . Срещата ще бъде в 2 часа най-късно 2 и 30 ще сме там с още едно момче като имаме лопати само за нас , така че е желателно , ако не задължително , ако някой ще идва да има лопата. Гледам че имате желание , затова пиша . Ако някой е навит ЛС или скайп:faf4o_rulez :beer: :agree:
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот goiko » Чет Апр 10, 2008 9:18 pm

@fix в парк Гео Милев(аз по-скоро като Редута го знам) мисля места за скачане вече има горе-долу оформени,но за нови не вярвам място да е останало,като вече са ви обяснили причините за такива невъзможности.Освен ако не сте намислили зад стадиона буквално, където има склон към Слатина :dunno: Там би било доста крайна оферта. :D
" Les esthetes sont une sorte de multinational..." / MC Solaar /
Аватар
goiko

Рейтинг: 1299

Мнениеот fix » Чет Апр 10, 2008 9:43 pm

ми да знам, :agree: аз съм от тези които са ги правили тези скокове, и не не говоря за склона към слатина а един в посока 31 соу ;)
Аватар
fix

Мнениеот airborneone » Пет Апр 11, 2008 7:03 am

CrateEngine написа:Утре ще се "ремонтират" така наречените камили зад руското посолство . Срещата ще бъде в 2 часа най-късно 2 и 30 ще сме там с още едно момче като имаме лопати само за нас , така че е желателно , ако не задължително , ако някой ще идва да има лопата. Гледам че имате желание , затова пиша . Ако някой е навит ЛС или скайп:faf4o_rulez :beer: :agree:

че те от 2 месеца се ремонтират. вие кво ще ги правите?
по-добре след 5тия да се направи нов просто
Аватар
airborneone

Мнениеот CrateEngine » Пет Апр 11, 2008 11:41 am

С теб доста често се засичаме там , но да ти кажа днеска съм решил до вечерта само да копая така на мокричко , иначе да след петия почнахме нов обаче го зарязахме заради липсата на подложни материяли :rofl: .Както и да е този път се надявам да ги направим...... :beer:
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот sando g » Пет Апр 11, 2008 8:01 pm

Днес бях с един пич в парка под Семинарията , огледахме терена и решихме какво и кога ще се строи . За сега сме направили един недъгав вираж и сме оправили едно скокче . Утре (събота) ще ходим пак там към 14 , всеки е добре дошъл .
Аватар
sando g

Мнениеот axelmax » Пет Апр 11, 2008 8:19 pm

did написа::)

хубуу

щом в Борисовата сте си намерили място, където живи хора не минават, бравос на вас. явно имате различни от моите представи за "непосещаемо място"

приятно кОпане!

ние не сме ли хора?
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот sando g » Пет Апр 11, 2008 10:59 pm

axelmax написа:
did написа::)

хубуу

приятно кОпане!

ние не сме ли хора?

Ми..не
И все пак на 12.04.2008 някой ще идва ли с нас в 2и 30 ? :popcorn:
Аватар
sando g

Следваща

Назад към Мероприятия - архив