сега е момента в който би трябвало да започна да давам отговори подкрепени с примери на всеки един ........ ще пробвам да съм пратък.
-да се разплача и да си тръгна - ???????? единственото нещо което би ме разплакало е факта че съм намерил котел пълен с злато от .... "вълчанското съкровище" примерно
-рейтинга - абсолютна безмислица. ако ти е много нисък си правиш нов акаунт и си готов
-въпросната тема - В ПЪРВИЯ МИ ПОСТ съм написал че искам да сложа на въпросната главина плътна ос ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ВИЛКАТА. Да отбележа за недоразбралите ГОВОРИМ ЗА ПЛЪТНА ОС, не за ВИЛКАТА !!!!!!!!!
- старите кучета - това вече ми оправи сутрешното настроение по време на първата доза кофеин и тютюн
-.......
- В8 - ШАПКА ТИ СВАЛЯМ човек . ПЪРВИЯ човек изказал се по въпроса абсолютно подготвен. модели,пояснения, оцели въпросния проблем от първия път МАКАР И ДА НЕ ГОВОРИМ за дц91+плъна ос :Д .
- старите кучета ..... :хахахах: да се загледат в отговора на човека и дано извадят поука и да спрът да пишат глупости с догатки и да правят от мухата слон + некомпетентни,необмислени ...... мнения,защото ясно че винаги СА ПРАВИ.
-неясно поднесен въпрос - ще се цитирам "дц91+плътна ос 9мм=възможно ли е ???" е как подяволите да си задам въпроса че да ме разберете ???????
нямах намерение да отправям отговори конкретно към някой,но ... просто се налага : котка12 - ти продаваш нещо.пиша ти лс какво мога да платя и как виждам нещата.ти решаваш да или не. какви норми , какво поведение ..... псувал ли съм те ?? или може би съм казал нещо лошо за стоката ти ??? това е ПАЗАР !!!!!
-минусите - ...... има тема кръстена 2000 !!!!!! дали за мен са важни. аз само си чакам новия шок и едва ли скоро ще се сетя да седна пред ПС-то , освен за стандартната работа
-И накрая, толкова ли беше трудно да добавиш "проблема се оказа във вилката"? - написал съм че проблема е във вилката още при пускането на темата, НО ако исках да коментираме вилката щях да кръстя темата по друг начин
- като за финал ще кажа че "всичките опити за помощ" бяха безсмислени с изкючение на мнението на В8
та по темата : някой знае ли дали може да се сложи плътна ОС 9мм в средата и външен диаметър на резбата 9,5мм на ДЦ91