Проблем

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Проблем

Мнениеот crazybiker » Съб Апр 19, 2008 7:48 pm

Абе хора имам един проблем който доста усилено се мъча да оправя.Та проблема че ние искаме да караме(групичката ни) но едни
хлапета постоянно се влачат с нас и не можем да ги разкараме.Моля ви помогнете

ПП:Единия му се накарахме и той се депресира(емо е) :D
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Alpina » Съб Апр 19, 2008 7:55 pm

Спокойно, ще си пререже вените и няма да ви преследва повече. Действайте и с другите така :agree:
Един по един ги елеминирайте
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

.....

Мнениеот mach1_mad » Съб Апр 19, 2008 7:58 pm

ако случайно имаш снимки на разбита глава, целия да си охлузен и други подобни гадости им ги покажи . има 2 варианта :

1 --- едва ли ще се сети за колело
2 --- ще усъзнае че му трябват протектори и веднага проблема ви се прехвърля на родителското тяло

говоря от личен опит. при мен се получи нещо като първия вариянт,само дето не спряха да карат малчуганите а сериозно се замислиха по въпроса какви глупости точно правят.

п.п.
алпина - не смяташ ли че това е прекалено злобно. ти случайно да си бил дете някога ?!!?!?!
Аватар
mach1_mad

Рейтинг: 1200

Мнениеот sando g » Съб Апр 19, 2008 8:01 pm

Искам да ти кажа само едно нещо - всеки почва от някъде ! Те тия лапетии идват с вас , защото искат да се учат и да ви подръжават , колкото и да неможеш да караш . Така че , имай търпение , остави ги да се мъкнат с вас на мен ми е много готино , като карам с по-големи :^:
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот crazybiker » Съб Апр 19, 2008 8:07 pm

Ама то проблема е че те нямят никакво намерение да спрат да ни преследват .И на тва от горе и ние се притесняваме за тях защото:
1.Нямат протектори
2.Не могат да карат и само ни бавят
3.Има и хора със сликове даже :crazy:
4.Само се прибиват и ние ще се разправяме после с родителските трупове(тела :D )
Аватар
crazybiker

Мнениеот Cedric Gracia » Съб Апр 19, 2008 8:10 pm

ама проблема е че момчетата се опитват да правят работи които нито са им за годините нито занят как.Не че ние сме някви прота и и се мятаме от дето си искаме абе вече избягваме да скачаме зада не си протрошим новите колеленца.НО пролема не е че карат с нас проблема е че ако паднат като ги питат в къщи ми ской беше бе и те ще кажат еми с едни батковци.Това го казвам вече от опит защото ни се случи вече един път.И виновни излизаме ние че ги водим по пътеките.

п.п.Иначе мн им се кефим че се палят но нямат мярка колкото и да им говорим :beer: :beer:
Аватар
Cedric Gracia

Рейтинг: 970

Мнениеот sando g » Съб Апр 19, 2008 8:16 pm

Тъпи стееее...Оставете ги да ходят с вас , не се мислете за нещо повече от тях и най-важното - показвайте им и им дайте шанс .... по ваща логика мога да кажа , че кат дойдете с мен и приятели само ще ни бавите ! ;)
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот SpoileR » Съб Апр 19, 2008 9:33 pm

Нека карат с вас бе :) К'ъв ви е проблема? :) Искат като пораснат да бъдат JUST LIKE YOU! :D
:)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот MIRO A » Съб Апр 19, 2008 9:42 pm

SpoileR написа:Нека карат с вас бе :) К'ъв ви е проблема? :) Искат като пораснат да бъдат JUST LIKE YOU! :D
:)

Проблема е че иска да пробва всичко и минава разумната граница и отива във животозастрашаващата част. Мисля, че трябва да се обърнете към родителите и да им кажете как седят нещата и вече те да се оправят с чаветата си. Кажете им че не искате да сте надзиратели на лапетата им и че не искате да отговаряте за несъобразителността им. Въпрос на разговори. ;)
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Cedric Gracia » Съб Апр 19, 2008 9:43 pm

Некa да да карат с нас ама поне дa ни слушат като им приказваме.Щото онзи ден голям мерак да ни покажат една пътека и хоп единият с крив курбел други неможе да извади байка от храстите :) :) А ие идеята за родителите е добра ако продължават така може и да се пробваме :) :beer: :beer:
Последна промяна Cedric Gracia на Съб Апр 19, 2008 9:47 pm, променена общо 1 път
Аватар
Cedric Gracia

Мнениеот tweety » Съб Апр 19, 2008 9:44 pm

1.ако не искате да се разправяте с родителите,кажете им (на родителите ИМ) че като идват с вас вие не носите отговорност за тях !
2.няма лошо да идват с вас нека се научат и те да карат,все пак всеки е тръгнал от някъде ! :D :D :popcorn:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот crazybiker » Съб Апр 19, 2008 9:46 pm

MIRO A 10х Мерси за отговра това наистина беше полезно :beer: . Много са нахални вече и нетърпими стават :(!: :V: .Скоро ще получим фобия от нахални хлапета.Е между тях има и такива които не са нахални и може да идват с нас но няма как де ги отделим нахалните от ненахалните( :D )
Аватар
crazybiker

Мнениеот Cedric Gracia » Съб Апр 19, 2008 9:49 pm

абе crazybiker много си жесток бе по внимателно не са чак толкова нагли ;)
Аватар
Cedric Gracia

Мнениеот MIRO A » Съб Апр 19, 2008 9:51 pm

tweety написа:1.ако не искате да се разправяте с родителите,кажете им (на родителите ИМ) че като идват с вас вие не носите отговорност за тях !
2.няма лошо да идват с вас нека се научат и те да карат,все пак всеки е тръгнал от някъде ! :D :D :popcorn:

Това всеки тръгва отнякъде не е препоръчително за малките (под 12-13 години), защото не разсъждават! Иначе след закупуване на екипировка и смяна на гумите (в постовете пишеше че карат някои със сликове) и преглед на важните части (спирачки и т.н.) не мисля, че някои ще се дърпа толкова да ги научи на нещо. НО първо говорете с родителското тяло, за взимане на нужните мерки за безопасно каране - това е вашата застраховка срещу тежки наранявания. Помощник-треньор съм и знам какво е да се занимаваш с лапета, които и грам нямат мозък в главата.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Cedric Gracia » Съб Апр 19, 2008 9:56 pm

еми едниния е 5-ти клас другия 6-ти а третия-4 клас този дето е четвърти имаше голям мерак ама после едвам му изкарахме байка от храсталака :) :)
Аватар
Cedric Gracia

Мнениеот tweety » Съб Апр 19, 2008 10:08 pm

@MIRO A
не знаех,че става дума за хлапета под 12 години!
наистина тряа да поисчакат малко ! :popcorn:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот Antares » Съб Апр 19, 2008 10:28 pm

Диалог с родителите.

Според мен обаче, лапетиите не се разкарват и защото е приятна четка за егото ви, че има дечурлига, които ви се възхищават на яките байкове, на уменията ви и т.н.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Cedric Gracia » Съб Апр 19, 2008 10:45 pm

И най-лошото е че след като спрем да спускаме и те дойдат започват да се кефят как били паднали сичките как един бил отнесъл дърво другия пък паднал на завой.

Явно ако това продължи ще прибегнем към диалог.

пп.Мерси на вкички за съветите :beer:
Аватар
Cedric Gracia

Мнениеот did » Съб Апр 19, 2008 10:53 pm

Cedric Gracia написа:ако това продължи ще прибегнем към диалог.

:rofl:

сладури :D

за тоя моабет имаш от мен плюсче!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот naso » Съб Апр 19, 2008 11:36 pm

карайте с маски на баба яга :) :agree:
naso

Рейтинг: 1993

.....

Мнениеот mach1_mad » Нед Апр 20, 2008 12:32 am

ще ви дам приятелски съвет относно хлапетата. по скоро 2 неща който да не правите

1-да си дадете колелото да покара ..... без коментар
2-да повозиш малкото комшиино мимиченце = похвалила с на целия квартал,следователно като ме видят и всички към мен с тайничката надежда че съм сложил табела ТАКСИ !!!!!!

и в двата случея последиците са кофти !!!
бъди МЪЖ .... цъкни ми минус :popcorn:
Аватар
mach1_mad

Рейтинг: 1200

Мнениеот SpoileR » Нед Апр 20, 2008 10:02 am

naso написа:карайте с маски на баба яга :) :agree:

ahhaahahhhahahaha На ти и на тебе + :rofl: :rofl: :rofl:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Black cat » Нед Апр 20, 2008 10:19 am

да ви имам проблемите
Аватар
Black cat

Рейтинг: 1960

Мнениеот Prodigy_FeN » Нед Апр 20, 2008 10:52 am

MIRO A написа:Това всеки тръгва отнякъде не е препоръчително за малките (под 12-13 години), защото не разсъждават! Иначе след закупуване на екипировка и смяна на гумите (в постовете пишеше че карат някои със сликове) и преглед на важните части (спирачки и т.н.) не мисля, че някои ще се дърпа толкова да ги научи на нещо. НО първо говорете с родителското тяло, за взимане на нужните мерки за безопасно каране - това е вашата застраховка срещу тежки наранявания. Помощник-треньор съм и знам какво е да се занимаваш с лапета, които и грам нямат мозък в главата.

Несъм съгласен напълно с това, че не е препоръчително за малките (под 12-13 год.)! Не всички хлапета не разсъждават ! Има и такива които в началото ги е било страх да скочат от 20см бордюр. Аз например започнах да карам миналото лято (тогава бях на 12год. сега съм на 13год.) С един приятел бяхме излязли с колелетата (той беше/е с една година по-малък от мен) и незнам откъде се беше научил да скача. Имаше едно скокче (около 60 см високо). Той се засили и точно пред скока дигна предната и почна да кара на задна (малко аматъорско, но става). След това той ме караше и аз да скоча, но аз все отказвах, защото разсъждавах, а и изпитвах страх. Накрая се засилих малко, направих същото движение, но си ме беше бъз и спрях да въртя (а вече бях на ръба на скока и бях на задна). Приземих се на предна (покарах 2-3 метра на предна) и добре че имах време и докато карах на предна стъпих на кормилото и скочих! Не пострадах за мое добро (бях без протектори - направо аматъор). След този ден, почнахме просто да си караме по центъра. Приятелят ми отново ме караше да скачам и понеже ме дразнеше и нямаше как да се отърва от него отново почнах, но този път почнах от малки скокчета. Престрашавах се няколко дена за да скоча от 20см. (бях се наплашил много от онзи случай). Скочих от 20см., след още 2 месеца пристрашаване за 1 метър скок една вечер скочих както трябва и почнах да се кефя и отидох да скоча от всички скоци които бяхме намерили! Дори отидох и скочих от място, където приятелят ми, който се беше научил преди мен да скача, неможеше. Сега вече благодарение на разума си купих протектори и си скачам спокойно от 3 метра скок (с попивка ест., а тва второто може и да го отделите от разума :D ) . Така че задължете на малчуганите да си купят протектори и да мислят преди да прявят нещо, а ако не ви посллушат (да си купят протектори), им покажете Crash Section или нещо такова. Ако и това не действа просто ги гонете! Успех :agree:
Аватар
Prodigy_FeN

Рейтинг: 969

Мнениеот BIk3r^ » Пет Юли 11, 2008 11:47 am

Аммм.. Аз съм едно от лапетата 6-ти клас съм. Имам каска и протектори. Карам сравнително добре за мойта възраст и някой от групичката ме искат други не :dunno:
BIk3r^

Рейтинг: 1071

Назад към Бла - Бла