предполагам с още един приятел
glass написа:За 3 МАРТ 2008 - последно какво остава. 11 часа на гореспоменатото място (След светофарите на Сливница/К. Величков).
Има варинат времето да е ветровито. Така че да видим кой ще идва утре?
velkov написа:Здравейте аз сьм от Бургас и сьщо като вас предпочитам шосеиното колоездене.Имам сервиз за ремонт и някой и друг велосипед за продаване.Ако някой се интересува може да ми се обадите.На 29.03 ще има в Сливен Бревет 200км.От Бургас ще ходиме елате и вие. Чао.
wolf написа:Здравейте!
кое различното между DRAG MASTER I DRAG BLADE ........и кое е по добре за височина около 1.76см
CR1 написа:wolf написа:Здравейте!
кое различното между DRAG MASTER I DRAG BLADE ........и кое е по добре за височина около 1.76см
Ами доста неща. Материал на изработка, монтаж и т.н.... Абе всичко туй дет прави една шосейка да стува или 500 лв. или 10 000 лв.![]()
В общия случай колкото по скъпо е едно колело от една и съща марка, толкова по качествени са нещата.
А пък модела няма ама нищо общо с ръста ти, ако ще и 3 метрада си...
Трябва да съобразиш ръста с размера на рамката, като на всеки модел има различни по големина рамки
Grash написа:Абе аз хубаво ще дойда, ама на практика ще си карам самКато си представя ада през който трябва да мина, само за да дойда до срещата и ми призлява.... Въпреки това може да реша да дойда, за което ще ти се обадя допълнително
muvo написа:Браво, момчета, добре сте се организирали!Да сте живи и здрави!
Аз карам МТБ по шосе.. но с дисаги и палатка и гледам да се махна от София просто, когато имам възможност за една-две вечери. Далече съм от вашата средна скорост, по-тежък съм, а и гледам да не се юркам, но правя прилични разстояния, над 100км дневно винаги. Обожавам да си карам сам, колкото и тъпо да звучи и да си разпускам и почивам. Всеки луд с номера си:)
Хубаво е, че пооправиха пътищата около София, та стават за шосейни велосипеди, щото допреди една-две години трудно се намираше гладък път. Предполагам сте карали тия маршрути, но все пак да ги спомена:
София-Божурище-Росоман-Брезник-Батановци-Перник-София, около 100км
София-Божурище-Росоман-Брезник-Трън-Ждрелото на Ерма и обратно до София - щом аз съм го правил за един ден с МТБ, вие пък със сигурност няма да имате проблеми, около 160-170 км е, но аз го харесвам повече с палатка и преспиване този маршрут
София-Божурище-Росоман-Брезник-Батановци-Кюстендил (има доста хотелчета, става и за палатка)
София-Своге-Искрец-Костинброд-София
Всичките пътища са в добро състояние и макар че някои са натоварени, си стават за каране.
DstupidBastarD написа:Grash написа:Абе аз хубаво ще дойда, ама на практика ще си карам самКато си представя ада през който трябва да мина, само за да дойда до срещата и ми призлява.... Въпреки това може да реша да дойда, за което ще ти се обадя допълнително
Баце, обещавам ти, че следващия път карането ше е на твоя територия - Трън или поне Бонсови поляни. Аре, идвай, знам че вече си в добра форма, видели са те да тренираш в Мексико, при жената на Расмусен.
Grash написа:Е много добре. Какви са тия капли бре? На 22-ри вероятно ще ходя на това мероприятие пред СУ в 18:00, ако искаш ела и ти, тамън да се видим и тн...
borislav написа:Само да ви попитам информативно колко ви е средната скорост извън градско, щото ако е в моите предели може и аз да идвам като правите преходи, въпреки че съм с МТВ
borislav написа:Само да ви попитам информативно колко ви е средната скорост извън градско, щото ако е в моите предели може и аз да идвам като правите преходи, въпреки че съм с МТВ
borislav написа:Мисля че ще мога да карам с вас, много бих се радвал ако следващия път като караш някъде да драснеш едно ЛС
DstupidBastarD написа:borislav написа:Мисля че ще мога да карам с вас, много бих се радвал ако следващия път като караш някъде да драснеш едно ЛС
Здрасти, баце! Не ти пиша лична бележка, щото поканата ми е към сички, които искат да покарат до ждрелото на Ерма в деня на труда - 01.05, четвъртък. Идеята е следната - тръгваме в 8,00ч. от явката на К.Величков (намира се на стотина метра след светофарите, посока Люлин) и жулим през Божурище, селцата след него, Вискяр, Брезник, Трън, след тва и ждрелото (тук има зареждане на батериите, снимки и газ обратно), връщане покрай границата, Драгоман и калотинския път. Ше се върже около 170км, така че участниците требва да се съобразат с тва, да си земат водица, храница или поне левчета за из пътя. Нема да е лошо и некой с по-готино фотоапаратче да има, щото мойто прави снимките да изглеждат архивни.
borislav написа:С вас съм!!!
Срещата не ми стана много ясно къде е, На К.Величков където завива трамвай 22 ли?
todor todorov написа:Здравейте,
следващите няколко дни (1-6 май) мисля да обикалям Родопите и Странджа. Ще съм натоварил колелото в колата. Ако има някой, който в тези дни му се кара в посочените райони - пишете. Моите планове са много гъвкави - знам кога тръгвам от София и знам кога се връщам и знам, че всеки ден ще карам по около 100-150 км с колелото. Другото е въпрос на настроение.
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Здравейте,
следващите няколко дни (1-6 май) мисля да обикалям Родопите и Странджа. Ще съм натоварил колелото в колата. Ако има някой, който в тези дни му се кара в посочените райони - пишете. Моите планове са много гъвкави - знам кога тръгвам от София и знам кога се връщам и знам, че всеки ден ще карам по около 100-150 км с колелото. Другото е въпрос на настроение.
Сатана си ти, баце, Сатана. Аз съм яко навит за некви такиви маршрути, но в четвъртъка сме се заклели най-сетне да отидем но Трън. Имам следното предложение, ела в четвъртъка с нас, а по пътя ше се разберем за другите дни. Дийл?
Срещата е на стотина метра след пресечката на Сливница и К.Величков, посока Люлин. Съвсем сдадох багажа, заеби! Четвъртък в 8,00ч сме там
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта