Cedric Gracia написа:А случвало ли ви се е някой да ви каже "ха гледай го тоя на колко години е станал още с колелета се занимава и да се хили "![]()
Ми всички ме питат защо вместо да дам 1500-2000лв, за мотор, аз ще ги дам за байк.

Cedric Gracia написа:А случвало ли ви се е някой да ви каже "ха гледай го тоя на колко години е станал още с колелета се занимава и да се хили "![]()
axelmax написа:Alpina написа:Нали, а се оплаквате, когато кола минава така около вас
естесвено,че не съм прав ,то а зси го осъзнавам и дори го констатирах
няма алеи какво да се прави,но не ми сравнявай кола с колело
Alpina написа:axelmax написа:Alpina написа:Нали, а се оплаквате, когато кола минава така около вас
естесвено,че не съм прав ,то а зси го осъзнавам и дори го констатирах
няма алеи какво да се прави,но не ми сравнявай кола с колело
Като няма алеи, това е причина да караш така?
Колело/пешеходец за мен е равно на кола/колело
Ае много се кефя на такива отворени дришльовци...BulgariaNadVsi4ko! написа:Един приятел правеше баланс и минахме покрай едни дядовци ,при което единия се обърна към мен :А ти можеш ли да дигаш колелото така ?
При което му отговорих :Мога мога ама за разлика от теб и друго мога да си го дигам, ако ме разбираш какво искам да кажа :evil: :naughty: :banana: :D
И срещу мен са летели понякога такива НДК рейсъри и се сдържам, сдрържам, ама в някой момент ще ми кипне и ще го сваля от колелото да си го доритам...axelmax написа:негативно е отношението и няма как да е друго като срещу теб ЛЕТИ колело 17кг с не много ориентиран човек на него,дето в последния момент променя посоката
Принципно правия е бил пенсионера. Парковете не са байк паркове...sando g написа:Днеска някакъв пенсионер ни застана пред кикъра и каза - ''Не може тука така , като има деца да се хвърляте , ши обиете некуй'' , при което Митко го прегази и каза ''Махай се бе , пенсионер .... на оли немои те прескочим''.
Вкъщи пред компа всички сме отворени :)did написа:Alpina написа:Асоциален тип :D
ама в интернет виж го къф е наперен ;) !
трябва да го пробваме някога дали пие бира и дали след това не почва да общува с обществото :D
Shakespirt написа:Ше кажа само, че по отношението към велосипедите си личи колко струва една страна...
Alpina написа:Няма какво да ти обяснявам, само гледай да не минеш така покрай някой мой познат
Antares написа:Бесния, да беше събрал малко кураж да ми говориш открито, не като третокласник в IRC със заобиколки. Не ме интересуват НДК рейсърите, тях въобще не държа да ги обсъждам. Имам в предвид тези, които летят по Витошка с високо вдигната предна гума и максимална скорост. Защото ми се е случвало на мен, извън НДК (която си е неофициална вело-зона) да летят целенасочено срещу мен подобни джигити. Като са такива големи прота - да карат из планините и там да показват трикове и умения. От такива ми кипва. В града се кара внимателно! Диващините - на определените за целта места. А който мама и тати не го пускат няма да дивее! Точка!
axelmax написа:Alpina написа:Няма какво да ти обяснявам, само гледай да не минеш така покрай някой мой познат
и какво?
и през теб ще мина ако поискам,също без да обяснявам
axelmax написа:интернета е голяма сила
п.с. дай да запазим добрия тон
axelmax написа:и какво?
и през теб ще мина ако поискам,също без да обяснявам
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта