Как ви приема обществото в вашия град/село като байкари?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот MIRO A » Нед Апр 20, 2008 9:49 pm

Cedric Gracia написа:А случвало ли ви се е някой да ви каже "ха гледай го тоя на колко години е станал още с колелета се занимава и да се хили " :crazy: :crazy:

Ми всички ме питат защо вместо да дам 1500-2000лв, за мотор, аз ще ги дам за байк. :crap: Но който не разбира са .....
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Alpina » Нед Апр 20, 2008 10:05 pm

axelmax написа:
Alpina написа:Нали, а се оплаквате, когато кола минава така около вас :(!:

естесвено,че не съм прав ,то а зси го осъзнавам и дори го констатирах

няма алеи какво да се прави,но не ми сравнявай кола с колело

Като няма алеи, това е причина да караш така?

Колело/пешеходец за мен е равно на кола/колело
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Нед Апр 20, 2008 10:18 pm

Alpina написа:
axelmax написа:
Alpina написа:Нали, а се оплаквате, когато кола минава така около вас :(!:

естесвено,че не съм прав ,то а зси го осъзнавам и дори го констатирах

няма алеи какво да се прави,но не ми сравнявай кола с колело

Като няма алеи, това е причина да караш така?

Колело/пешеходец за мен е равно на кола/колело

колело с велосипедист /пешеходец=100-120кг/60-100кг
кола с шефера/колело с велосипедист =1500кг/100-120кг

за мен пък не са равни
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Alpina » Пон Апр 21, 2008 6:23 am

Няма какво да ти обяснявам, само гледай да не минеш така покрай някой мой познат :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот GECKO » Пон Апр 21, 2008 6:56 am

Хъх, колко хора плащат данък "обществено мнение"... :D

Карайте си позьорско, но безопасно - така ще има приятна емоция в околните => повече зарибени в спорта.

Когато си различен хората те гледат с интерес, когато показваш нещо повече, българите в завистта си гледат да те оплюят (особенно в присъствие на жена) това са неща които скоро може да не се променят, та свиквайте.

"Кучетата лаят, а кервана си върви"
Аватар
GECKO

Мнениеот Antares » Пон Апр 21, 2008 7:32 am

BulgariaNadVsi4ko! написа:Един приятел правеше баланс и минахме покрай едни дядовци ,при което единия се обърна към мен :А ти можеш ли да дигаш колелото така ?
При което му отговорих :Мога мога ама за разлика от теб и друго мога да си го дигам, ако ме разбираш какво искам да кажа :evil: :naughty: :banana: :D
Ае много се кефя на такива отворени дришльовци...
axelmax написа:негативно е отношението и няма как да е друго като срещу теб ЛЕТИ колело 17кг с не много ориентиран човек на него,дето в последния момент променя посоката
И срещу мен са летели понякога такива НДК рейсъри и се сдържам, сдрържам, ама в някой момент ще ми кипне и ще го сваля от колелото да си го доритам...
sando g написа:Днеска някакъв пенсионер ни застана пред кикъра и каза - ''Не може тука така , като има деца да се хвърляте , ши обиете некуй'' , при което Митко го прегази и каза ''Махай се бе , пенсионер .... на оли немои те прескочим''.
Принципно правия е бил пенсионера. Парковете не са байк паркове...
did написа:
Alpina написа:Асоциален тип :D

ама в интернет виж го къф е наперен ;) !

трябва да го пробваме някога дали пие бира и дали след това не почва да общува с обществото :D
Вкъщи пред компа всички сме отворени :)
А и вие не сте общество, така че като не млъкна следбирено - нищо не доказвате :Р
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Апр 21, 2008 3:00 pm

Ще ти кипне хахахах ела ме свали от колелото !!! Не карам често на НДК,но и аз си карам стрийт и понякога "летя" по НДК... кви глупости говорите,кой кого щял да бие и не знам си какво,абееее ейййй сами факт,че и ти караш... най - малко не ти прави чест да говориш,че ще сваляш някой да го риташ,защото ти кипнало.Нали разбираш,че няма да го направиш никога това нещо !

Оня пък там малкия не искам да го коментирам,реве ми се,ако найстина е казал на дядото т'ва за вдигането просто... на къде отива България,т.е ясно е на къде отива,подкопаваме се вече,защото точно ето такива ,дето нямат грам уважение към никой са бъдещето ни.

Едните смели и бият наред,щяло да им кипне,др псуват без да се замислят,псуват по - стари от тях,което супер долно и унизително за самия човек който псува,отворени... ти му показваш нещо,казваш му оня вика знам знам или "абе къв си ти,че да ми говориш"

Реве ми се от всички,не само от народа от новото МТБ общество ми се реве ! Специално стрийтарите са такива лекета повечето,добре че има още станали от онУй време ,та да се гледа каране,да се обменя инфо,да има с кой да размениш 2 приказки,предполагам,че по планината ио там са лекенца младите "надежди" и то поне докато бяха на колела да с еправят на велики,а те нон стоп са "прота" гадни малки вредители,всичките е такива,дето са мн нещо дразнят изключително много,аз самия имам приятели дето са на по 13-14 и вече имат пистолети.,... абе еййй аз на тия години още жужах с БМХ-са по паметника и си говорех за колички и волтрон,гледах големите хиксари и не ги гледах и коментирах "а т'ва и аз го мога,еее т'ва е мн лесно,супер бързо се заучава" а им се възхищавах,както трябва да се прави,да ги питаш и като ги попиташ и ти обясняват да слулаш как става номера,а не да си разбирач,хем питаш па лолотиш повече от човека на който си задал въпрос.Тъпа работа,всичко ида от обществото и държавата и....
Писна ми да пиша,който има малко акъл ме е разбрал !!! Сега се махам,че за разлика от вас аз карам ,а не "бия хора по нета" :D живи здрави всички ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Shakespirt » Пон Апр 21, 2008 3:44 pm

Ше кажа само, че по отношението към велосипедите си личи колко струва една страна...
Гледните точки са като гъзовете -всеки си ги има и тяхната обикновено е "най-правилната"
Shakespirt

Рейтинг: 1265

Мнениеот Alpina » Пон Апр 21, 2008 3:58 pm

Shakespirt написа:Ше кажа само, че по отношението към велосипедите си личи колко струва една страна...

:rofl: :rofl: :rofl:

Хайде пак с генералните изводи

@Бесен, успокой се. Става въпрос не когато някой кара в пешеходна зона ами целенасочено минава на 3см от хората с 200 ;)
Никой няма нищо против да се кара между тях :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот axelmax » Пон Апр 21, 2008 5:49 pm

Alpina написа:Няма какво да ти обяснявам, само гледай да не минеш така покрай някой мой познат :D

и какво?
и през теб ще мина ако поискам :D,също без да обяснявам

да не дойдеш да ме потупаш по рамото ,бре :rofl:

чувал ли си приказката "Не роден Гъргалчо"

нещо си се поизнервил снапоследък
тука пускаш теми за паркирането,споко ве на всеки му е писнало от неосвидетелствени луди,нахални селяни

интернета е голяма сила
п.с. дай да запазим добрия тон
Аватар
axelmax

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Пон Апр 21, 2008 6:05 pm

Ами не ,просто няма много(никакви) приятели... :D
Последна промяна An Alien Hoopajupe на Пон Апр 21, 2008 7:00 pm, променена общо 1 път
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот borislav » Пон Апр 21, 2008 6:56 pm

Аз преди 2 години като паднах без каска на Кракра и Дондуков забих се в страничните решетки и паднах на релсите, сцепи ми се веждата и почнах да губя много кръв, трима мъже дойдоха да ме питат "Да викаме ли линейка" и аз им отвърнах "Викнете катафалка" :D , изправих се и продължих. Като се прибрах във вкъщи, реших да се изкъпа, че се бях поизцапал, щото беше и валяло, под душа припадах на 2 пъти от болка, като излязох от банята легнах и продължавах да губя кръв, едвам си затворих раната с някъв памук, обьждам се на майка ми и и викам "Малко паднах с колелото" и тя веднага ми зададе ебати и въпроса "Ръката ли си счупи" направо как позна незнам. Като отидохме в Пирогов някво хлапе ме пита дали съм карал без каска. и си позна хлапето.

Абе карайте с каска щото си е ебало майката!!!
Аватар
borislav

Мнениеот Antares » Пон Апр 21, 2008 7:55 pm

Бесния, да беше събрал малко кураж да ми говориш открито, не като третокласник в IRC със заобиколки. Не ме интересуват НДК рейсърите, тях въобще не държа да ги обсъждам. Имам в предвид тези, които летят по Витошка с високо вдигната предна гума и максимална скорост. Защото ми се е случвало на мен, извън НДК (която си е неофициална вело-зона) да летят целенасочено срещу мен подобни джигити. Като са такива големи прота - да карат из планините и там да показват трикове и умения. От такива ми кипва. В града се кара внимателно! Диващините - на определените за целта места. А който мама и тати не го пускат няма да дивее! Точка!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Апр 21, 2008 9:00 pm

Antares написа:Бесния, да беше събрал малко кураж да ми говориш открито, не като третокласник в IRC със заобиколки. Не ме интересуват НДК рейсърите, тях въобще не държа да ги обсъждам. Имам в предвид тези, които летят по Витошка с високо вдигната предна гума и максимална скорост. Защото ми се е случвало на мен, извън НДК (която си е неофициална вело-зона) да летят целенасочено срещу мен подобни джигити. Като са такива големи прота - да карат из планините и там да показват трикове и умения. От такива ми кипва. В града се кара внимателно! Диващините - на определените за целта места. А който мама и тати не го пускат няма да дивее! Точка!

Кво IRC хахаха аз мирка нямам на компа хахаха нямам никакви чат програми освен скайп ;) 2то мама ме пуска навсякъде мн преди да ти разбереш,че с колело може и да се скача и 3то няма да се разправям като т*панар във форума ;) Сега пак се махам,че съм уморен от каране,до сега карах за разлика от теб,който си висял У форума ;) и ако искаш да си мерим п*шките и на Витоша ще се кача с твърдка да ти скрия шапката и на рампи и после и в храстите да ги измерим найстина ;)

ПП Извинявам се на др потренители,че офтопирах темата,но мн се дразня на такива "биячи" ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот axelmax » Пон Апр 21, 2008 9:16 pm

като един от "джигитите" вече по осъзнаващ се ,мога да кажа ,че си напълно прав

все по голямият стрес,напрежение напъване за по добър живот дава отражение

на малко маршрути по планините съм ходил,но това си е истинският начин на разтоварване,но от тая работа никакво време не ми остава

п.с. разспускайте,че мам@#%а си е ЕВАЛО
Аватар
axelmax

Мнениеот rEsPeCT » Пон Апр 21, 2008 9:32 pm

Днес някъв дядка спомена майка ми амааа нещях да се връщам и без тва беше с патерици, да не го правя в инвалидна количка
Аватар
rEsPeCT

Рейтинг: 1058

Мнениеот matiosoft » Пон Апр 21, 2008 9:52 pm

навремето.. готвя се да дропя от някъде и чувам 45-50 годишни мъж и жена да си говорят
- айде да вървиме, какво се спря?
- не не, чакай да го видя тоя как ще си строши главата
:angfire: :qright:

или други, по забавни случаи като: Момчееее, слез оттам!!! Не слушай дявола!!! Не скачай!!!

иначе отскоро вече с фулфейса се чуват коментари като: "аа моторист" и "глей го тоя кат рицар се е навлякъл"
:fire: no adrenaline no fun :fire:
matiosoft

Рейтинг: 1280

Мнениеот hitar_potter » Пон Апр 21, 2008 9:58 pm

интересно защо на мен не са ми споменавали майката... За всяко нещо си има място, и за всяко място си има някакъв начин, който е нормален за каране.. При пешеходци се кара спокойно и това е... Като ше правиш номержа го прави на място, на което няма да пречиш на никого..
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Alpina » Пон Апр 21, 2008 10:11 pm

@axelmax, аз с нервите съм съвсем на ред, лечението ми мина успешно, а и след последната седмица мога да ти кажа, че просто единственото което ме интересува е здравето на семейството ми, както и това на приятелите ми. Та просто се погледни от страни и се виж какви глупости приказваш, защото за разлика от вас, не съм си затворил очите о отворил бузките на задника и не съм оставил да ме тъпчат, ами се опитвам по един или друг, може би и грешен начин да се опитвам да променя света. :D :D :D

Да ти улесня живота:

axelmax написа:
Alpina написа:Няма какво да ти обяснявам, само гледай да не минеш така покрай някой мой познат :D

и какво?

axelmax написа:интернета е голяма сила
п.с. дай да запазим добрия тон

:rofl: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl:

И както ти казах - направи се на "техничар" покрай някой мой познат и ще ти счупя и двата крака!

Как може на мен никога да не ми теглят разни путки майни и т.н. и да съм се разбирал и с пешеходци и шофьори (е имало е изключения с последните), а вас само да ви пречат и псуват.
Място има за всички, когато почнете да се правите на страшните обаче - нещата загрубяват.

Одеве като видях един колоездач, който караше в разсадника с каска и абсолютно както си тярбва със кеф си дадох мигач, минах на 3 метра разстояние от него... на светофара си преместих колата, за да има достатъчно място да мине... или трябваше по вашия начин да мина на 5 см от него и да го пратя на...

@An Alien Hoopajupe, отдавна съм минал годинките, където съм се бутал да показвам колко и какви приятели имам - няма какво да ти говоря, в твойте очи мога да съм и най-голямото лайно на този свят - това си е твоя мироглед и ми е все едно за него, още повече, когато не те познавам :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот crazybiker » Пон Апр 21, 2008 10:33 pm

Днес:"Ихааааааааааааааааа гледайте къв рокер" :rofl: :rofl: :rofl: :crazy: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Alpina » Пон Апр 21, 2008 10:41 pm

Всъщност като се замисля, никога не съм слушал какви са коментарите за мен докато карам. Чувал съм само зад гърба ми, някакви лапета да казват "баси тъпото колело", докато снимам нещо и когато съм бил в планината "добър ден" от всеки турист.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот axelmax » Пон Апр 21, 2008 11:35 pm

няма думи ,не ти отива на рейтинга :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ти съвсем отнесе плувката
:crazy:
Аватар
axelmax

Мнениеот Alpina » Вто Апр 22, 2008 7:00 am

Ха-ха-ха-ха-ха рейтинг - казал съм, че не съм за него няколко пъти :rofl: ама що все него гледате.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Вто Апр 22, 2008 7:39 am

->besniq_shushlqk Отново ти казвам. Като държиш да се доказваш като про - прави го в планината. Иди на Сопот (ако мама те пусне), там прави преден, заден, ако искаш - анален баланс без седалка прави. Нямам против висшия пилотаж, рампи и каквото там искаш. Отново не си прочел какво съм написал. Ако държиш да продължим да се обиждаме - заповядай на някоя форумна среща, или на някое от мероприятията, в които участвам уикендите, да ми кажеш всичко, което имаш в лицето. Ще те изслушам с голям интерес.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ZyclonB » Вто Апр 22, 2008 9:39 am

У наше село ми се смеят че карам колело с каска за мотор(така казват на Full face-а) и броня.И за да не останеш с впечатлението че си им безразличен те гледат на кръв и урина.Мизерници некви :crazy2: :asshole: S
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот HellBurn » Вто Апр 22, 2008 10:32 am

Онзи ден (неделя) един приятел се пускаше за малкия скок на монцата и една баба с дете я чух да казва "Щурчовци!!!". :rofl:
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот eurolit3 » Нед Апр 27, 2008 7:02 pm

Е правя feeble и винаги ще се чуе някой изотзад: тц тц тц тц тц...виж го тоя... или някакви баби: абе момче защо така бе,ти възпитание нямаш ли бе? :rofl: А някое лапе стои и ме гледа,аз правя накакви фейкита,тейбълтопи,грайндове,олита,и онуй ми вика: а можеш ли да караш на задна гума? :crazy:
Аватар
eurolit3

Рейтинг: 845

Мнениеот outfaced » Нед Апр 27, 2008 8:08 pm

не знам дали спада в тая категория ... ама мен шефа ми ми каза, че ако взема да се претрепя някъде с байка, лично ще ми донесе лаптопа и ще ми пусне нет в болницата :bowdown:
Аватар
outfaced

Мнениеот Prodigy_FeN » Нед Апр 27, 2008 8:09 pm

Е добре де, тея бабички и дядовци вече ми писнаха! :(!: Миналия ден с баща ми и колата се връщахме към вкъщи, а една бабичка си върви на средата на пътя! Баща ми им свирка, а тя вместо да се свие на тротоара, се обръща да види кой им свирка! :crazy: Е в 21 век сме. Като неразбират да си затварят тъпите човки (с извинение, но е така). Наистина трябва да има толерантност, ама каква толерантност като страната ни е пълна с необразовани, немислещи и неизползващи разума си хора? :grumpy:
Аватар
Prodigy_FeN

Рейтинг: 969

Мнениеот inkozi » Нед Апр 27, 2008 8:21 pm

axelmax написа:и какво?

Хубу ти казва човека ... Вслушай се.

Има и друг вариант. Когато минеш така през някого само колетото ти да продължи. Да не ти се случва ми е мисълта.. Боляло казват.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
inkozi

Рейтинг: 1160

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла