22 Април

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

22 Април

Мнениеот flatko » Вто Апр 22, 2008 10:21 pm

Както най-вероятно знаете, днес беше Денят на Земята. Та имаше една такава инициатива - състезание с байкове от различни краища на Софето, като байкърите ентусиасти се състезават срещу автомобил и автобус... в моя случай (от студентски град) и със скутер. Е... малко не беше предвидено лошото време, но какво пък - байкърите от всички посоки стигнаха първи на орлов мост (ако не броим скутера де), след което лека полека взеха да се появяват пътниците от градския транспорт и тези с лично МПС. Тааа... хубаво де, ОЧЕВАДНО е че в най-голямото българско село се движи най-добре със самокрачно задвижвана двуколка :) Говорим за през деня разбира се!

Толкоз по събитието. Разбрахме се няколко души да си драскаме тук и да си се организираме и за други излизания, та да бръмчим из парковете, че и извънградско... бе в общи линии това събитие ни сбра разни шемети от тук и там, мокри, опръскани с кал, а някои направо СКРИТИ в кал. За себе си говоря - аз бях мушляка с черния бехемот, дето всъщност борисовата ми се оказа не чак толкова позната, та обиколих няколко черни пътеки, докато стигна до орлов... :) Ма винаги има първи път бе. Стига толкова от мене, чакам другите да драскат тука! Пък който има някво наблюдение от събитието, да се обажда!!!
flatko

Рейтинг: 1310

Мнениеот ShadowBoy » Вто Апр 22, 2008 10:25 pm

Скъпото винаги излиза ефтино!
Аватар
ShadowBoy

Рейтинг: 1065

Назад към Общ форум