Както най-вероятно знаете, днес беше Денят на Земята. Та имаше една такава инициатива - състезание с байкове от различни краища на Софето, като байкърите ентусиасти се състезават срещу автомобил и автобус... в моя случай (от студентски град) и със скутер. Е... малко не беше предвидено лошото време, но какво пък - байкърите от всички посоки стигнаха първи на орлов мост (ако не броим скутера де), след което лека полека взеха да се появяват пътниците от градския транспорт и тези с лично МПС. Тааа... хубаво де, ОЧЕВАДНО е че в най-голямото българско село се движи най-добре със самокрачно задвижвана двуколка

Говорим за през деня разбира се!
Толкоз по събитието. Разбрахме се няколко души да си драскаме тук и да си се организираме и за други излизания, та да бръмчим из парковете, че и извънградско... бе в общи линии това събитие ни сбра разни шемети от тук и там, мокри, опръскани с кал, а някои направо СКРИТИ в кал. За себе си говоря - аз бях мушляка с черния бехемот, дето всъщност борисовата ми се оказа не чак толкова позната, та обиколих няколко черни пътеки, докато стигна до орлов...

Ма винаги има първи път бе. Стига толкова от мене, чакам другите да драскат тука! Пък който има някво наблюдение от събитието, да се обажда!!!