[quote="CrZ"]
[quote="mih"]
[quote="RaveUnit"]
Не трябваше ли да го кръстят 'Национален' ?
И защо чак на BikeWeekend-а се разбра кога ще е първенството а за това нещо дето дори не е кръстено на български се знаеше толкова отрано ?
отговарям си сам - за да не се кара по трасето и да стане най-после що-годе 'честно' състезание.
Поздрави към всички които ще участват !
[/quote]
да бе, вярваш ли си, ще стане честно, ама друг път.
има хора, които го карат отдавна това трасе! както и предишното, пазели го в тайна, бла-бла!
как мислиш, че винаги са по първите места?
тая работа не става само с хубаво колело и [b]псевдо[/b]спонсори, иска се и малко, хм, "находчивост". по български
[/quote]
Като и хабер си нямаш от организацията си пести тъпите коментари...
за първото състезание трасето се правеше до последния момент.....а за това тази седмица ще е същото...трасето в момента се прави и едва ли някой ще го кара преди петък...ЗАЩОТО НЯМА ДА Е ГОТОВО....даже и миналата година на Драгалевци където се оре целогодишно 80% от участъците бяха съвсем нови....поне от страна на това кой колко е карал трасето всички са равни.....сега за това ако някой дошъл събота и изпуснал 1 2 дена каране негова си работа.....ако поне малко си карал ва Витоша трябва да се сетиш че по тия трасета досега не се е карало никога не за друго а защото ги е нямало....
[/quote]
@CrZ, при цялото ми уважение, кой си ти да ме съветващ да си пестя "тъпите коментари" (бърз "едит"!)?! нещо майка, татко? да си чувал за свобода на словото?!
освен това вярвам повече на собствените си очи, както и на непредубедените състезатели, които вече споделиха това, което изказах и аз, отколкото на цялото ви предубедено войнство.
Spa го каза (Spa, sorry, че те намесвам) - трасето може да е станало готово в [color=red]окончателния [/color]си вид и секунди преди огледа, но явно това не пречи голяма част от него да се кара преди това.
уточнение: връщам си думите за трасето за предстоящото състезание, понеже инфото ми не е сигурно.
аз спирам с този спор, защото:
а) не е равностоен,
б) никога няма да признаете, понеже имате финансов интерес от това вашите състезатели да се представят възможно най-добре, а и няма да позволите толкова лесно да се петни името на БАС и ще продължите да отричате до дупка.
в) на фона на хубавите отзиви и впечатления не искам да създавам поредния епизод от сапунката "БАС" (макар че май успях, но поне да не продължавам ролята си).