ПП. за жалост не мога да дам снимки 'щото телефончето ми е на ремонт.. така че опитайте се на сляпо да ме ръководите

Ozzie написа:Поредния новоизлюпен домашен майстор...
Трябва ти това и френски ключ, че на мен нещо ми се губи в паметта да съм срещал гаечен ключ 21.
С една дума- да беше отишъл в сервиз. Щеше да си спестиш доста ядове, а нямаше да ти вземат повече от левче.
Time Bandit написа:Ozzie написа:Поредния новоизлюпен домашен майстор...
Трябва ти това и френски ключ, че на мен нещо ми се губи в паметта да съм срещал гаечен ключ 21.
С една дума- да беше отишъл в сервиз. Щеше да си спестиш доста ядове, а нямаше да ти вземат повече от левче.
Ozzie написа:че на мен нещо ми се губи в паметта да съм срещал гаечен ключ 21.
Ozzie написа:Поредния новоизлюпен домашен майстор...
DoCD написа:това 1вото може ли да се използва нещо друго вместо него ?
Очевидно става дума за венци на резба.DoCD написа:...
bdz43r написа:Очевидно става дума за венци на резба.DoCD написа:...
Това, което си направил е да разфасоваш свободния ход, което не е било необходимо.
Чети тук: http://www.mtb-bg.com/articles/ar056.htm
Важен момент е използването на верния инструмент, защото е нужно наистина много голямо усилие и с алтернативни методи най-много да съсипеш нещо.
Вилката написа:Еййй, едно време, когато нямаше ключове, т'ва ми беше най-омразното упражнение, а се налагаше да го правя при всяко късане на спица откъм венците. Тръбен ключ и 2 тънки дъсчици в-у леглата на 2-те контрички му е майката (иначе може да ги нараниш и става кофти). Щом си я докарал до тук вероятно разполагаш с една шепа съчми от 2-та лагета вътре, внимавай с обратното пренареждане(става с повечко грес в леглата на лагерите). Друг кофти момент е работата на контрите, при наглобяване ги смажи с тънко масло и пробвай дали отварят хубаво и докрай като им сложиш пружинката. И накрая - под гайката с обратна резба трябва да има комплект тънки шайби, регулиращи луфта. Гледай да ги върнеш обратно всички, важно е![]()
И за следващия път - ключето от 6 кинта ще ти спести всичко тва.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта