Как ви приема обществото в вашия град/село като байкари?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот VALKS » Нед Апр 27, 2008 9:11 pm

Стига спамили,бре! Пишете само по темата :beer: Иначе оня ден едни дедовци ме гледат и обсъждат:
- Тоя нормален ли е с ръкавици да кара?
- Нее, това е да не му е студено, щото те карат бързо, аз съм ги виждал!
- Е все пак е топло :confused:
- Нали това ти обяснявам....
:rofl: :rofl: :rofl:
И вече ги задминах :D
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот bi » Нед Апр 27, 2008 9:15 pm

Prodigy_FeN написа:Е добре де, тея бабички и дядовци вече ми писнаха! :(!: Миналия ден с баща ми и колата се връщахме към вкъщи, а една бабичка си върви на средата на пътя! Баща ми им свирка, а тя вместо да се свие на тротоара, се обръща да види кой им свирка! :crazy: Е в 21 век сме. Като неразбират да си затварят тъпите човки (с извинение, но е така). Наистина трябва да има толерантност, ама каква толерантност като страната ни е пълна с необразовани, немислещи и неизползващи разума си хора? :grumpy:

Като станеш и ти на 80 и някоя въздушна кола ( :D ) прехвърчи над главата ти и ти забибитка, ще видим дали няма да се зауслушваш и заоглеждаш.
Prodigy_FeN написа:немислещи и неизползващи разума си хора

Я пак се замисли!

По темата:
Последното нещо което ми казаха беше: "Браво моето момиче,и петнайсет деца да имаш не спирай да караш"
Иначе като съм пеша ми спират и ми дават път, като съм с колелото забрави. :dunno: Толерантност в движението се среща много рядко.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот markata » Пон Апр 28, 2008 12:15 am

Минавам по 1 улица но не си носих чанта и каската ми беше на главата и едни ми викат за ко ти е тая каска за мотор.Или пък 1 фр караше баика си без седалка и веднъж полицаите го спряха и му казаха да си сложи. :D :dunno: А веднъж и аз карах без седалка и всеки срещнат ме гледа странно и ме разпитва.И аз ги базикам колчето струва 40 лв (то е толкова) и нямам пари да си купя. :D
Имам една мн къртеща снимка-аз скачам 1 стълби в Бургас (на стария свободен около 150см са) и на снимката се вижда как аз съм се приземил тъкмо, всичко е тъмно(снимката е правена през ноща) и само един човек се вижда как вирви говори по телефона и ме гледа странно. :crazy:
Аватар
markata

Рейтинг: 1072

Мнениеот VALKS » Чет Май 01, 2008 11:11 pm

bi написа:
Prodigy_FeN написа:Е добре де, тея бабички и дядовци вече ми писнаха! :(!: Миналия ден с баща ми и колата се връщахме към вкъщи, а една бабичка си върви на средата на пътя! Баща ми им свирка, а тя вместо да се свие на тротоара, се обръща да види кой им свирка! :crazy: Е в 21 век сме. Като неразбират да си затварят тъпите човки (с извинение, но е така). Наистина трябва да има толерантност, ама каква толерантност като страната ни е пълна с необразовани, немислещи и неизползващи разума си хора? :grumpy:

Като станеш и ти на 80 и някоя въздушна кола ( :D ) прехвърчи над главата ти и ти забибитка, ще видим дали няма да се зауслушваш и заоглеждаш.
Prodigy_FeN написа:немислещи и неизползващи разума си хора

Я пак се замисли!

По темата:
Последното нещо което ми казаха беше: "Браво моето момиче,и петнайсет деца да имаш не спирай да караш"
Иначе като съм пеша ми спират и ми дават път, като съм с колелото забрави. :dunno: Толерантност в движението се среща много рядко.

При мен пък е обратното :dunno:Говоря за даването на път. Ето например днес съм се засилил и ще пресичам, обаче бия спирачки, щото виждам една бързодвижеща се кола. Тя намали, спря и човека отвъте ми показа любезно да мина :bowdown: Евала на такива! Случвало ми се е около 2-3 пъти да не ме пускат коли. Когато съм пеша - нъцки :D
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Предишна

Назад към Бла - Бла