- Тоя нормален ли е с ръкавици да кара?
- Нее, това е да не му е студено, щото те карат бързо, аз съм ги виждал!
- Е все пак е топло

- Нали това ти обяснявам....

И вече ги задминах

Prodigy_FeN написа:Е добре де, тея бабички и дядовци вече ми писнаха!Миналия ден с баща ми и колата се връщахме към вкъщи, а една бабичка си върви на средата на пътя! Баща ми им свирка, а тя вместо да се свие на тротоара, се обръща да види кой им свирка!
Е в 21 век сме. Като неразбират да си затварят тъпите човки (с извинение, но е така). Наистина трябва да има толерантност, ама каква толерантност като страната ни е пълна с необразовани, немислещи и неизползващи разума си хора?
Prodigy_FeN написа:немислещи и неизползващи разума си хора
bi написа:Prodigy_FeN написа:Е добре де, тея бабички и дядовци вече ми писнаха!Миналия ден с баща ми и колата се връщахме към вкъщи, а една бабичка си върви на средата на пътя! Баща ми им свирка, а тя вместо да се свие на тротоара, се обръща да види кой им свирка!
Е в 21 век сме. Като неразбират да си затварят тъпите човки (с извинение, но е така). Наистина трябва да има толерантност, ама каква толерантност като страната ни е пълна с необразовани, немислещи и неизползващи разума си хора?
Като станеш и ти на 80 и някоя въздушна кола () прехвърчи над главата ти и ти забибитка, ще видим дали няма да се зауслушваш и заоглеждаш.
Prodigy_FeN написа:немислещи и неизползващи разума си хора
Я пак се замисли!
По темата:
Последното нещо което ми казаха беше: "Браво моето момиче,и петнайсет деца да имаш не спирай да караш"
Иначе като съм пеша ми спират и ми дават път, като съм с колелото забрави.Толерантност в движението се среща много рядко.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта