rEsPeCT написа:В двата задни джоба два бокса и си готов бъхтиш го докато не му излезе мозъка през носа
rEsPeCT написа:В двата задни джоба два бокса и си готов бъхтиш го докато не му излезе мозъка през носа
Всичко ми се вижда нормално, с изключение на това, дето си се изравнявал ту с единия, ту с другия, за да ги питаш кво става. Тва малко странно, ма то хората кат са стреснати праат секви неща. Квото е трябвало да направиш, си го направил. Ти си здрав, а на всичкото отгоре и колелото си е още твое. Нема се притеснявашZlatnataChovka написа:Моля, дайте вашите мнения КАК ТРЯБВШАЕ ДА РЕАГИРАМ (имах нож в джоба) но как да го смачкам като теоретично нищо вече не ми прави; а и имаше хора на спирката и всички гледаха сеир.
bluskanie написа:Всичко ми се вижда нормално, с изключение на това, дето си се изравнявал ту с единия, ту с другия, за да ги питаш кво става.
Alpina написа:Прочети пак, малко по-внимателно и може би цялата история![]()
Тогава сам ще си отговориш на въпроса.
Иначе надрусан човек, може да развие тичайки около 170км/ч
VALKS написа:Е не пише с колко е каралИнтересно ми е дали ако стана от седалката и почна да върта с 35-40, тея ще ме настигнат
Alpina написа:VALKS написа:Е не пише с колко е каралИнтересно ми е дали ако стана от седалката и почна да върта с 35-40, тея ще ме настигнат
На какъв се правиш не мога да разбера.
Човека си е карал спокойно (ти винаги ли караш максимално бързо?),
настигнал го е някакъв и го е бутнал (или ти бягаш от всеки заговорил те)![]()
Пак ли не разбра нещо?
VALKS написа:Питам дали ако почна да върта бързо имам шанс да избягам на някой, който е решил, че моя байк вече ще е негов.
did написа:VALKS написа:Питам дали ако почна да върта бързо имам шанс да избягам на някой, който е решил, че моя байк вече ще е негов.
ако ти с колело не можеш да избягаш на пешак...
...
... знечи не можеш да караш.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта