vladimir.dzhuvinov написа:ilirobus написа:Ехе момчета ама аз живея в Храбрино. Жалко ,че съм нов във форума щот отдавна не съм карал колело, та ся оправям скрапера .
Като си от Храбрино, интересни маршрути в района можеш ли да ни предложиш?

Ами например : с.Храбрино-с.Извор Пътя е само изкачване по асфалт,след с.Извор има някакъв черен път към едно друго село,което име не се сещам ,но пътя минава доста през планината .
Това,което аз правя е да се изкача по асфалта до с.Извор и после надолу юупииии .
По пътя към с.Извор може да се види едно свлачище,там става супер за каране в трудни условия,но почвата е глинеста и след като е валяло буквално залепяш на пътя .
Във първа вилна зона,моята махала в с.Храбрино ,има един път за пребиване с колело надолу към рекичката на планината.Няма път,рядко минават хора,песъчливо,изкокнали коренаци .Не съм минавал от там,но мисля след време да пробвам .Това място само там си го знаем .
Може от с.Храбрино да се качва до с.Бойково по асфалта (доста изкачване ) и после спускане .Не съм го пробвал тоя маршрут ,ама доста често се качват колела там .
В с.Извор и с.Бойково климата е съвсем различен от този в с.Храбрино .Доста по-сурово и студено е там .