THIS IS МАЙНААААА !!!

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Чет Мар 06, 2008 6:59 pm

Antares написа:Втората снимка доста се чудих дали да я качвам...
Иначе, за оригиналите - може да измислим нещо на ЛС :) Около стотина мегабайта са :)

Ще огледам още веднъж фотосите, за да ти кажа дали от някои евентуално бих искал по-голям размер.

Като те гледах в неделя, имаш много хъс за снимане, особено за "репортерско" при спускането, имаш и няколко доста удачни композиции, само дето апаратчето ти те предава.
Кротко планинско колоездене :: Изображение
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Рейтинг: 2000

Мнениеот ilirobus » Пет Мар 07, 2008 1:52 pm

vladimir.dzhuvinov написа:
ilirobus написа:Ехе момчета ама аз живея в Храбрино. Жалко ,че съм нов във форума щот отдавна не съм карал колело, та ся оправям скрапера .

Като си от Храбрино, интересни маршрути в района можеш ли да ни предложиш? :)

Ами например : с.Храбрино-с.Извор Пътя е само изкачване по асфалт,след с.Извор има някакъв черен път към едно друго село,което име не се сещам ,но пътя минава доста през планината .
Това,което аз правя е да се изкача по асфалта до с.Извор и после надолу юупииии .

По пътя към с.Извор може да се види едно свлачище,там става супер за каране в трудни условия,но почвата е глинеста и след като е валяло буквално залепяш на пътя .

Във първа вилна зона,моята махала в с.Храбрино ,има един път за пребиване с колело надолу към рекичката на планината.Няма път,рядко минават хора,песъчливо,изкокнали коренаци .Не съм минавал от там,но мисля след време да пробвам .Това място само там си го знаем .

Може от с.Храбрино да се качва до с.Бойково по асфалта (доста изкачване ) и после спускане .Не съм го пробвал тоя маршрут ,ама доста често се качват колела там .

В с.Извор и с.Бойково климата е съвсем различен от този в с.Храбрино .Доста по-сурово и студено е там .
Skult team bikes
ilirobus

Рейтинг: 1205

Мнениеот outfaced » Пет Мар 07, 2008 2:27 pm

значи има поводи да наминем пак :agree:
Аватар
outfaced

Мнениеот Stafref » Вто Мар 11, 2008 7:16 pm

има един път за пребиване с колело надолу към рекичката на планината.Няма път,рядко минават хора,песъчливо,изкокнали коренаци

Веднъж бях тръгнал сам да карам от Здравец надолу към Храбрино и бях решил да разнообразя пътя и като подхванах сам едни пътеки там...надолу надолу и явно и тая дето я споменаваш съм я хванал и излязох долу в реката...ама то пътеката надолу в един момент изчезва и после като се загубиш...1 час се лутах там и 30мин съм НОСИЛ колелото нагоре докато намеря някакъв път дето да те връща към нормалното въртене :crazy:

Така че ако не си ходил там,НЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ да правиш моята грешка.Луда работа,там не е за каране!
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот Antares » Пон Апр 28, 2008 9:41 pm

Народе, четвъртък се прибирам в Пловдив. Като предварителни планове съм си сложил пускания по Младежкия хълм, да видя пъмповете на гребната и в Лаута (там съм израстнал велом) и разбира се - предложения за каране от ваша страна :)

Някакви идеи и предложения?

Например, кога се събирате на младежкия?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот did » Пон Апр 28, 2008 9:42 pm

Antares написа:Народе, четвъртък се прибирам в Пловдив. Като предварителни планове съм си сложил пускания по Младежкия хълм, да видя пъмповете на гребната и в Лаута (там съм израстнал велом) и разбира се - предложения за каране от ваша страна :)

Някакви идеи и предложения?

Например, кога се събирате на младежкия?

има планирани мероприятия за почти всички почивни дни. кога можеш да отделиш един ден за каране?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Пон Апр 28, 2008 10:45 pm

Принципно нямам абсолютно никакви предварителни план-графици за почивните дни. Тоест може да се каже - всички :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Предишна

Назад към Мероприятия - архив