За тва лято съм заделил малко пари (до 600 - 700)за колело!до преди бях с пълен боклук : http://www.sprintmaxcom.com/bikes.php?bikeid=25 ,но вече има 3луфтА и леко огъната рама...

Проблема е че има ужасно мн измислени чудеса и незнам кое да е!

pluia_ написа:Имах в предвид да мога бъни/рабит хоп,менюъл на прилични разтояния или нещо такова
FireFoXa написа:pluia_ написа:Имах в предвид да мога бъни/рабит хоп,менюъл на прилични разтояния или нещо такова
Ако това ти е разбирането за триал(траял) може да го караш с всяко едно колело. Моя съвет е да си вземеш РАМ хт2 и да си караш с кеф където си поискаш. 17 инчовата рамка би трябвало да ти е добре както за планината, така и за в града. А manual-a и bunny hop-a могат да се правят с почти всяко планинско колело. РАМ хт2 е от тяхАко нямаш пари за хт2, може да си вземеш хт1, но тя е по-слаба от хт2 и вероятноста да имаш проблеми с рамката е по-голяма.
Успех
pluia_ написа:Добре.Climber - прилично,но съм чувал мн познати да се оплакват и незнам дали е така приложим по хълмовете......Ако му сменя вилката,касетата или ...сериозно не му разбирам
!Мисля че РАМ си имат повече опит и качество
.Май трябваше да пусна тема Climber ili HT2 .
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта