Hint: начален рейтинг

Тоест, активните потребителя на форума може приблизително да се определят на около 1000 - 1100 човека.
Хората с право на глас са тези с рейтинг над 1600. Мисля, че са доста повече от 50, т.е. от 5%. В началния момент бяха около 150 и съвсем не вярвам да са намяляли оттогава, но сега нямам време да гледам и аз статистики
outfaced написа:не са и на половина ...
bikerider написа:@inkozi: Би ли сподели на какви факти се основава анализа ти? Интересно ми е?
inkozi написа:Имам един конкретен въпрос:
Кои са повече според вас:
Мненията оценявани с "+" или мненията оценявани с "-" ?
bikerider написа:А анализа ти отчита ли динамиката на рейтингите или си вадиш заключенията само на база моментно състояние?
За да е коректна статистиката, включи 1200 - 1600 и 1600 - 1900, защото право на глас има от 1600 нагоре.inkozi написа:Статистика към момента на постване на мнението...
Във връзка с горното, гласоподавателите са доста повече от 50-60.inkozi написа:Но тя служи единствено за това, около 50, 60 предварително определени човека, водещи се като активни и уважавани протребители на форума, да дават мнение, кой колко е одобряван или харесван.
bluskanie написа:Я па ти!
THEZOGGO написа:Според мен няма човек в форума който може да гласува и да не е сложил минус на някой потребител с нисък рейтинг просто защото е решил че въпросния потребител не трябва да пише във форума или просто ей така и обратното за да направиш някой да е 2000 например дори и да не е написал нещо сериозно по въпросната тема или дори и да е написал офтопик му слагаш плюс.
Alpina написа:"Кой ми ака в гащите"
Именно това е идеята на райтинга. Ти просто по съвсем естествен начин, бе отсян от определени раздели. Щом нямаш точки да пишеш там - значи не трябва да пишеш в тях и толкова
Grigo написа:Аз не си позволявам, да се изживявам като Всевищния и да лишавам някой от законовото му право и да решавам съдбата му, пък било то и във виртуален аспект!
Grigo написа:А цялата идея с рейтинга, не само поради личният ми, относително нисък, рейтинг, ами като цяло - е доста недоизмислена, жалка и адски субективна! Поправи ме, моля, ако греша и не е така!
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта