Чао виражи :crap:

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот RAM-FR » Вто Апр 22, 2008 10:51 pm

@did да ти имам свободното време за разходки по планината през седмицата след даскало.........
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот -=[V@N10*P!4A]=- » Вто Апр 22, 2008 10:58 pm

Did, ние ходиме на Витоша, не е да не ходиме, ама като искаме да покараме след училище за половин-един час, не можем да ходим чак до Витоша. Затова много се кефехме на местата за каране в парка, а сега половината, които между другото бяха най-яките ги няма. :V:

Едит:
Еееее,RAM-FR ме изпревари. :(!: :D :D
Аватар
-=[V@N10*P!4A]=-

Рейтинг: 990

Мнениеот MIRO A » Сря Апр 23, 2008 7:34 am

-=[V@N10*P!4A]=- написа:Did, ние ходиме на Витоша, не е да не ходиме, ама като искаме да покараме след училище за половин-един час, не можем да ходим чак до Витоша. Затова много се кефехме на местата за каране в парка, а сега половината, които между другото бяха най-яките ги няма. :V:

Едит:
Еееее,RAM-FR ме изпревари. :(!: :D :D

:agree: И аз съм по този начин. Запълвах си в парка времето между даскало и тренировки.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Antares » Сря Апр 23, 2008 7:51 am

Ем, бяха си обречени виражити... Е, и аз си мислех, че ще имам някакво запълване на времето след работа, ама нъц.
Тя майка ми викаше да ми остави кадета, ш' зема са възползвам, само аз и този античен музеен експонат липсваме в Сф :Р
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Сря Апр 23, 2008 9:44 am

foxrider написа:да ходиме да пиеме и да се дрогираме ли?

разрешавам :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот kotka12 » Сря Апр 23, 2008 10:54 am

chill написа:Абе, като гледам
как пише
котка12
си мисля, че има
астма.

н
я
м
а
м
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот naso » Сря Апр 23, 2008 11:31 am

kotka12 написа:
chill написа:Абе, като гледам
как пише
котка12
си мисля, че има
астма.

н
я
м
а
м
:love:
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот kotka12 » Сря Апр 23, 2008 12:19 pm

мноо льобоф те тресе към мен
мноо нещо
ама ако не си хубава няма да те огрее :D
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

гледам

Мнениеот gru » Вто Апр 29, 2008 5:52 pm

гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но?? има и друга страна на нещата КОЙ да го еВа прецака норд-шора в парка та той си беше на скришно и прибрано местенце и не пречеше никому и КаКва е тая скапана ВЛАСТ дето се разхожда с КОНЕ из парка и не си мърда пръста за нищо що не се пробвате да се помотаете нощем там няма 1 свястна лампа ............и Т.Н. това че са прецакани дроповете е по малката злина по голямата е че дори и да са легални и професионални пак нема да се пазят щото сме ГОВЕДА и не пазим тва е моето мнение .....!!!!
Аватар
gru

Рейтинг: 1147

Re: гледам

Мнениеот MIRO A » Вто Апр 29, 2008 5:56 pm

gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но?? има и друга страна на нещата КОЙ да го еВа прецака норд-шора в парка та той си беше на скришно и прибрано местенце и не пречеше никому и КаКва е тая скапана ВЛАСТ дето се разхожда с КОНЕ из парка и не си мърда пръста за нищо що не се пробвате да се помотаете нощем там няма 1 свястна лампа ............и Т.Н. това че са прецакани дроповете е по малката злина по голямата е че дори и да са легални и професионални пак нема да се пазят щото сме ГОВЕДА и не пазим тва е моето мнение .....!!!!

А има ли някой навит да се хванем и да ги направим наново (не съм минавал скоро, да видя какво е положението)? :confused: Сигурно сега ще ми наблъскате минусите, но все пак бих искал да има там пак виражи.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот sando g » Вто Апр 29, 2008 6:35 pm

MIRO A написа:
А има ли някой навит да се хванем и да ги направим наново ?

Те пак ще ги съборят ако за виражите говориш...просто това е един отворен кръг(ние строим , те бутат от злоба) , който аз мисля да затворя ! Не съм против ''реставрирането'' на НС-а , но само , защото не е на показ и не може багера да го събори , просто защото не може . И моля ви се - не ми казвайте , че не ги бутат от злоба , а само защото ще строят кафене на мястото на виражите ! Най-малко защото събориха и малкия на монцата , и там ли кафене ще правят? Може би детска площадка?
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот PtD » Вто Апр 29, 2008 6:51 pm

Ходят общинарите, ри'иш ли, точат отровна зелена слюнка (от злост!) и си викат, "я чий нортшор да бутнем днес" :rofl:

Вие сте се взели много насериозно, момчета. :crazy:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот nikudini » Вто Апр 29, 2008 10:53 pm

sando g написа:...
Най-малко защото събориха и малкия на монцата , и там ли кафене ще правят? Може би детска площадка?
Защо ли? Защо? Защото имаше всекви малоумни идиоти, които като се засилват и кажи речи разбутват майките с деца, с колички и стари хора. И не ми спорете по тоя въпрос щото съм виждал многократно това да се случва.
По въпроса с виражите, не мисля да е имало особен проблем с хората, но пак си бях незаконни. Факт.
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот bikerider » Вто Апр 29, 2008 11:25 pm

PtD написа:Ходят общинарите, ри'иш ли, точат отровна зелена слюнка (от злост!) и си викат, "я чий нортшор да бутнем днес" :rofl:

:D
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Вто Апр 29, 2008 11:35 pm

Мда, много е черноглед :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот HellBurn » Вто Апр 29, 2008 11:51 pm

gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но??

А може ли да те питам кое е смешното, че някой се е мъчил да направи тия виражи и тоя скок и после някой ги порутил?!?!? :(!:
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот SeeSaw » Сря Апр 30, 2008 8:08 am

HellBurn написа:
gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но??

А може ли да те питам кое е смешното, че някой се е мъчил да направи тия виражи и тоя скок и после някой ги порутил?!?!? :(!:

е на тебе поне евала че си успял да свържеш думите в изречеинието :rofl:
аз не успях :dunno:
Аватар
SeeSaw

Рейтинг: 973

Мнениеот bikerider » Сря Апр 30, 2008 9:14 am

HellBurn написа:А може ли да те питам кое е смешното, че някой се е мъчил да направи тия виражи и тоя скок и после някой ги порутил?!?!? :(!:

Смешното е, че копащите вярват, че имат право да копат където намерят за добре, само защото се потят да копат където намерят за добре :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Сря Апр 30, 2008 9:16 am

Защо му го преведе. Нека се потят.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот gru » Сря Апр 30, 2008 9:33 am

нещо мноооо интелектуално го давате а инак само местите въздуха ,а другите се забавляват за сметка на децата дето копаха ,
Аватар
gru

Рейтинг: 1147

Мнениеот Alpina » Сря Апр 30, 2008 10:07 am

gru написа:другите се забавляват за сметка на децата дето копаха

:rofl: :rofl: :rofl:

Ми как не. По два пъти годипно се повтаря една и съща история, колкото и да предупреждавш, че не се прави така, колкото и пъти да изхода са е един и същ.

Как да не се забавлява човек при това положение.

Същото е когато гледам кучето ми как се мъчи да прекара пръчка широка метър и половина в пролука която е метър.
Интересното е всъщност, че след няколко опита се отказва, а тука такова нещо не се наблюдава :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MIRO A » Сря Апр 30, 2008 11:14 am

nikudini написа:
sando g написа:...
Най-малко защото събориха и малкия на монцата , и там ли кафене ще правят? Може би детска площадка?
Защо ли? Защо? Защото имаше всекви малоумни идиоти, които като се засилват и кажи речи разбутват майките с деца, с колички и стари хора. И не ми спорете по тоя въпрос щото съм виждал многократно това да се случва.
По въпроса с виражите, не мисля да е имало особен проблем с хората, но пак си бях незаконни. Факт.

Ами всичко може да се проектора така, че пътеката да не излиза на алеята и както си набрал да излетиш пред хората, а да отива към горичката и там на никои няма да пречиш! Аз като се спусках там казвах на другите с които карах да застанат на алеята и да спрат хората, аз си прелетявам и те са на безопасно място! Въпрос е да се сетиш да кажеш на другарчето: "Стой, да кажа на хората да се дръпнат!" (и те ще те разберат). НО въпроса е не да се оплакваме, а да помислим как да не пречим на пешеходците.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот Alpina » Сря Апр 30, 2008 11:23 am

MIRO A написа:...да отива към горичката и там на никои няма да пречиш...

Преди 2 години в Северния парк, щях да прегазя 2-ма които бяха на земята и се... таковаха (множаха) в уж много забутано място в парка...

Така че разбери - в парковете няма място, на което да не пречиш на някого - това са паркове!
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MIRO A » Сря Апр 30, 2008 11:27 am

Alpina написа:
MIRO A написа:...да отива към горичката и там на никои няма да пречиш...

Преди 2 години в Северния парк, щях да прегазя 2-ма които бяха на земята и се... таковаха (множаха) в уж много забутано място в парка...

Така че разбери - в парковете няма място, на което да не пречиш на някого - това са паркове!

Единичен случай .....
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот Alpina » Сря Апр 30, 2008 11:46 am

Зависи от гледната точка ;)

На мен ми се е случило - явно е доста вероятно.

На теб не е - случайност.

Да, ама ти си на половината ми годнини, така че ти предстои ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MIRO A » Сря Апр 30, 2008 12:16 pm

Alpina написа:Зависи от гледната точка ;)

На мен ми се е случило - явно е доста вероятно.

На теб не е - случайност.

Да, ама ти си на половината ми годнини, така че ти предстои ;)

Ми достатъчно съм карал по паркове, за да знам как да се справям с хората, така че и двете страни да са доволни. Но поне спирам другарчето като почне да прави простотий, а не го оставям да ядосва останалите.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот SeeSaw » Сря Апр 30, 2008 6:30 pm

Alpina написа:Преди 2 години в Северния парк, щях да прегазя 2-ма които бяха на земята и се... таковаха (множаха) в уж много забутано място в парка...

:D днеска се разхождам из южния и там около едни скокчета минават некви с байкове и тръгват да се катерят да скачат ... и по едно време се спускат и някой от тях крещи "НАМЕРЕТЕ СИ СТАЯ БЕ" :rofl:
Ясно за кво става въпрос ... ама верно - там ли е мястото ? :rofl:
Леле спуках се от смях :bowdown:
Аватар
SeeSaw

Рейтинг: 973

Мнениеот bikerider » Сря Апр 30, 2008 7:13 pm

gru написа:нещо мноооо интелектуално го давате

Ми можем - даваме. Ти можеш ли?

gru написа:а инак само местите въздуха

Като измислиш как да се кара колело без да се мести въздуха ела ми се обади :)

gru написа:другите се забавляват за сметка на децата дето копаха

Що, искаш да реват вместо тях ли? :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот HellBurn » Чет Май 01, 2008 11:57 am

Alpina написа:Същото е когато гледам кучето ми как се мъчи да прекара пръчка широка метър и половина в пролука която е метър.
Интересното е всъщност, че след няколко опита се отказва, а тука такова нещо не се наблюдава :rofl:

Ааа не! Тва ме разцепи направо :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот MTB Fen » Чет Май 01, 2008 10:59 pm

ЗА жалост това е реалноста мочмета вече от строене нема да остане ямсто за ходене пък камоли за каране.Като пример мога да ви дам Камбаните.Там до преди 4-5г немаше жив човек до масичките каменните а сега нагоре са едни къщи едно чудо за хиляди левове а нема,някой да се сети да напорави нещо скокче нортшорче ала бала.Така че в нашата красива страна.Приемете го мочмета за жалсот е така :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Climbera Rulzzzzzzz
Аватар
MTB Fen

Рейтинг: 918

ПредишнаСледваща

Назад към Други